PERKAN 18 Posted July 10, 2013 kod majstora.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted July 10, 2013 ma to je starudija, a za kompjuterom mi se ne da sjedit Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted July 10, 2013 ...pozz...krećemo opet na Ameriku...ovi jenkiji me dva dana skidaju, pas mater...moram danas probati sa Novom... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted July 10, 2013 ...pozz...krećemo opet na Ameriku...ovi jenkiji me dva dana skidaju, pas mater...moram danas probati sa Novom... mene jenkiji i padresi koji su nanizali preko 10 poraza pa sve kontam vrijeme je da konacno dobiju a nikako da se to desi... imam osjecaj da ce dobit kad nebudem igro na njih.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted July 10, 2013 mene jenkiji i padresi koji su nanizali preko 10 poraza pa sve kontam vrijeme je da konacno dobiju a nikako da se to desi... imam osjecaj da ce dobit kad nebudem igro na njih.... Ma ja ih večeras igram, ovaj Davis što baca za Royalse ima 0-2 u posljednja 3 nastupa, uz 6.60 ERA-u, 2-4 u međusobnim protiv Bronx Bombersa, a jenkijima treba pobjeda... Nova nije ništa specijalno, ali vjerujem u njegov solidan outing... + dodajem overe na st louis-hou granica 7,5 i na padrese-rockiese na 6,5 u supersportu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted July 10, 2013 Ma ja ih večeras igram, ovaj Davis što baca za Royalse ima 0-2 u posljednja 3 nastupa, uz 6.60 ERA-u, 2-4 u međusobnim protiv Bronx Bombersa, a jenkijima treba pobjeda... Nova nije ništa specijalno, ali vjerujem u njegov solidan outing... + dodajem overe na st louis-hou granica 7,5 i na padrese-rockiese na 6,5 u supersportu Quote Share this post Link to post Share on other sites