Jump to content
Sign in to follow this  
dejan55

12.07.2013.

Recommended Posts

21:00 Dinamo Zagreb - Osijek, Half Time/Full Time, tip: 1/1 @ 1.57, bet365, 8/10

Danas počinje nova sezona 1 HNL-a u kojoj zagrebački Dinamo brani titulu prvaka i apsolutnog vladara hrvatskog nogometa tako da se očekuje i ovaj put jedna dosadna sezona sa unaprijed poznatim poznatim prvakom dok će mnogo zanimljivija borba biti za Europa Ligu i ispadanje. Moj odabir za danas je meč na Maksimiru gdje se sastaju aktuelni prvak Dinamo i oslabljeni Osijek, te je odabir da će Dinamo da vodi već na poluvremenu meča i da će na kraju slaviti.

Dinamo je u mislima već u pretkolu Lige prvaka gdje će odmjeriti snage sa prvakom Luksemburga - ekipom Escha, te se očekuje lagani prolaz dalje. U odnosu na prošlu sezonu u timu Dinama nema mladog Jedvaja koji je prešao u Romu kojeg bi trebao zamjeniti Jozo Šimunović i Šime Vrsaljko koji je otišao u Genovu. Sa druge strane tim je pojačan alžircem Hilalom Soudanijem, brzonogi Junior Fernandes i karizmatični golman Migliore iz Argentine. Portugalac Pinto je pojačao odbranu Dinama dok će Sare tek da dobije pravu priliku. Prvom timu su se priključili i mladi igrači Dinama Kramarić i Antolić koji bi trebao da bude zamjena za povrijeđenog Sammira. Ipak iako je bilo dolazaka novih igrača, kostur tima je i dalje isti i cilj je isti - plasman u Ligu prvaka i odbrana titula u Hrvatskoj. Iz Dinama najavljuju da će već večerašnji meč uzeti kao generalnu probu za meč pretkola Lige prvaka koji se igra za nekoliko dana.

Sa druge strane Osijek je ekipa koja godinama se nalazi u donjem dijelu tabele i ove godine u novu sezonu ulaze dosta oslabljeni i prijeti im borba za opstanak.Najbolji strijelac Perošević je na meti italijanskih klubova. Klub je doveo Skorića iz HAŠK-a, dok su klub napustili napadač Marin Zulim (Split), bek Branko Vrgoč (Split) i drugi bek Ivan Ibriks (Split). Unatoč tome što je Dinamo veliki favorit večeras treba imati na umu da je Osijek znao da iznenadi modre na Maksimiru pa je tako bilo 0-0 u zadnja dva meča na Maksimiru.

Ipak vjerujem da će ekipa Dinama večeras da slavi sa lakoćom protiv oslabljenog Osijeka i da će ekipa Dinama željeti da sa pobjedom dobije samopouzdanje pred mnogo bitnije duele u 2 i 3 pretkolu Lige prvaka. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: Unibet
Broj para iz kladionice:  
 
Vrijeme odigravanja: 19:00
Naziv para: Rijeka - Istra 1961
Tip para: Away team to score ? NO
Tečaj: 2.300
 
Ev. dobitak: 7.300
Ev. gubitak: 2.300

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: bwinBroj para iz kladionice:   Vrijeme odigravanja: 21:15Naziv para: Volsungur - Vikingur ReykjavikTip para: Over 2,5 goalsTečaj: 1.550 Ev. dobitak: 6.550Ev. gubitak: 1.550

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: Unibet
Broj para iz kladionice:  
 
Vrijeme odigravanja: 19:00
Naziv para: Honefoss BK - Valerenga
Tip para: first half X
Tečaj: 2.150

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: bwin
Broj para iz kladionice:  
 
Vrijeme odigravanja: 19:00
Naziv para: HNK Rijeka - NK Istra 1961 Pula
Tip para: 1
Tečaj: 1.570

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: bwin
Broj para iz kladionice: nema 
 
Vrijeme odigravanja: 21:15
Naziv para: Tindastoll - Haukar Hafnafjordur
Tip para: 2
Tečaj: 1.900
 
Ev. dobitak: 6.900
Ev. gubitak: 1.900

Share this post


Link to post
Share on other sites

21:00Shamrock - Derry 1@1.90 supersport :uredu: U ovom susretu igram na domaćine, pogotovo jer  puno gostiju nedostaje. Derry McEleney (15/3 naprijed), Higgins (16/0 veznjak), Molloy (17/0 veznjak), Deery (8/0 veznjak), Crawley (10/1 napadač), Jarvis (0/0 branitelj , novi igrač), Houston (11/0 napadač), Patterson (16/14 napadač, najbolji strijelac). Kao što možete vidjeti postoje puno slabosti, posebno u napadu i - neće igrati najbolji strijelac i dva glavna pomoćnika.

 Što se tiče situacije u tablici Shamrock je peti , a drugi Derry. Domaćini nisu izgubili utakmicu kod kuće ove sezone (5-4-0 . Gosti su odlični7-1-1 ), ali s obzirom na veliki pad vrijednosti tečaja, možda i timovi rade zajedno i razmjenjuju ​​svoje bodove.... , veliki izostanci gosta... igramovaj tip. Također možete vidjeti da su tečaj pada, a sada čak možete uhvatiti 1,90.

Edited by snježana

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...