Crni 23 Posted July 13, 2013 Baseball, MLB01:15 CET (14/07/2013)Miami Marlins - Washington Nationals(Money Line)Pick: Miami MarlinsOdd: 1.83Bookie: MarathonbetStake: 5/10Večeras se na Marlins Park, (Miami, Florida) igra meč između domaćih Marlinsa(34-57) i gostujućih Nationalsa(47-46)...Iako sa užasnim skorom večeras su Marlinsi postavljeni za favorita ali to svakako nije slučajno naime Marlinsi igraju daleko bolje u zadnje vreme posebno na Floridi dok WAS. dolazi posle izgubljene serije od File gde su bili prilično čak iznenađujuće bili neefikasni.Večeras je drugi meč u seriji sinoć su se forme ekipa pokazale kada su iako uz veliku prednost na moundu Nationalsi bili prilično oduvani -07/12/13 MIA 8 - WAS 3Dok večeras je na moundu totalno druga priča večeras je ta prednost svakako na strani Marlinsa.Večeras na moundu za MIA: Jose Fernandez (5-5, 2.83) dok za WAS: Dan Haren (4-10, 6.00) svakako da u ovom trenutku je prednost na strani mladog Fernandeza.Fernandez u svojoj ruki sezoni već pokazuje svoj talenat koji je još u Minorsima najavljivao ja sm već na njegovom prvom meču koji sam gledao video u njemu izuzetan potencijal ima fantastičan fasbol.Posebno je silan u Miamiu gde ima fantastičnu statistiku 1.47 eru iako Was. poseduje odlične hitere u seriji sa Filom su me jako razočarali.Fernandeza sam gledao na njegovom zadnjem meču u Miamiu pre desetak dana kada je sa Padresima odbacao izuzetan meč 8inn. samo dva hita uz čak 10 SO..!!!Sa druge strane za Was. Haren o kome sam pre neki dan pisao svakako kvalitetan pičer ali pičer koji se ove sezone totalno raspao gledao sam ga protiv File gde se u prvom inn. izvukao sa samo 2 rana iako je mogao biti uništena iako je nakon toga odbacao dobro 4inn. imao je strašne probleme sa kontrolom lopte koje bi večeras Marlinsi mogli da iskoriste uz to i u karijeri sa Marlinsima ima negativan skor 1-4 3.43.Hiterski je prednost nipak na strani Was. ali ipak su oni na gostovanjima lošiji nego u Was. dok Marlinsi od povratka sjajnog Stantona su sve opasniji i ako su sinoć mogli da dohvate Strazbura nevidim zašto večeras nebi i Harena.Kako bilo ja večeras uzimam Marlinse ML...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted July 13, 2013 Naziv kladionice: SuperSportBroj para iz kladionice: 10769 Vrijeme odigravanja: 01:15Naziv para: Detroit(1.in.)-TexasTip para: x ( 1. inning )Tečaj: 1.800 Ev. dobitak: 6.800Ev. gubitak: 1.800 Quote Share this post Link to post Share on other sites