Tuto 157 Posted July 15, 2013 Pozdrav društvu i onima koji ljetuju! Novi dan, nova sreća! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted July 15, 2013 dobro jutro sretno Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted July 15, 2013 dobar dan svim forumašima i simpatizerima filijale Cardiff City-a http://sportsport.ba/bh_fudbal/tan-odusevljen-sarajevo-i-cardiff-city-uspostavili-saradnju/109123 Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted July 15, 2013 da li neko zna u kladionici Come On piše 3Way Handicap Shamrock Rovers (-1) 2.10 Tie 3.55 Dundalk FC (+1) 2.90 da li je to normalni hendikp, jer mi koeficijenti nisu baš normalni? Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted July 15, 2013 hvala nikog živog odigrala sam nešto drugo a za ovu Irsku napisat ću analizu ako budem imala vremena Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 15, 2013 (edited) da li neko zna u kladionici Come On piše 3Way HandicapShamrock Rovers (-1) 2.10 Tie 3.55 Dundalk FC (+1) 2.90 da li je to normalni hendikp, jer mi koeficijenti nisu baš normalni? Hendikep je normalan, a 3way znači da su dobitna sva tri rezultata (1,X,2) ovisno na koga se kladiš. Shamrock Rovers (-1) 2.10 - Shamrock mora pobjediti bar sa dva gola razlike Tie 3.55 - Shamrock mora pobjediti točno sa sa jednim golom razlike Dundalk FC (+1) 2.90 - Dundalk mora odigrati nerješeno ili pobijediti 2way hendikep obično daje ili oduzima prednost ekipi sa +/- 0,5 ili +/-1,5. Azijski hendikep (AH) je malo složeniji kod računanja dobiti, a obično se opisuje sa +/-0,75, +/-1,25, 1,75 itd. Pozdrav. Edited July 15, 2013 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted July 15, 2013 hvala, nisam mislila da je to azijski hendikep, zbunilo me to 3 Way Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted July 15, 2013 htjela sam napisati analizu za irsku kup seniorsku utakmicu, ali nema u analizama tih kladionica, a u ovim drugima nema te utakmice u ponudi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted July 15, 2013 (edited) htjela sam napisati analizu za irsku kup seniorsku utakmicu, ali nema u analizama tih kladionica, a u ovim drugima nema te utakmice u ponudi daj reci koja je utakmica i sta predvidjas pa mozda nadjemo negdje da se moze odigrat Edited July 15, 2013 by Nadrealista Quote Share this post Link to post Share on other sites