Tuto 157 Posted July 18, 2013 Pozdrav društvu! Novi dan, nova sreća! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted July 18, 2013 baš sam htjela otključati vrata dobro jutro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted July 18, 2013 Podrav svima. Još par minuta pa na posao... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted July 18, 2013 Pozdrav društvu! Novi dan, nova sreća! Nekom manja, nekom veća! Pozdrav! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted July 18, 2013 Nekom manja, nekom veća! Pozdrav! svaka igra, svaka dobija Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted July 18, 2013 Pozdrav svima! Danas brdo utakmica. Ekipe iz regije igraju tekme evropa lige, nadam se dobrim rezultatima. Posebno puno srece nasim dragim bordo komsijama, koji imaju tezak zadatak. Nisu albanci nimalo losi. Naprotiv, ja mislim da je njihova liga mnogo bolja od nase... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted July 18, 2013 Pozdrav svima! Danas brdo utakmica. Ekipe iz regije igraju tekme evropa lige, nadam se dobrim rezultatima. Posebno puno srece nasim dragim bordo komsijama, koji imaju tezak zadatak. Nisu albanci nimalo losi. Naprotiv, ja mislim da je njihova liga mnogo bolja od nase... ma da je bolja, nije al nije ni losija, tu je to negdje... svi ovi balkanski klubovi su u pet deka osim mozda Dinama i Partizana mada je i on u zadnje vrijeme malo nazadovo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hordaš 1 Posted July 18, 2013 Pozdrav ! Puno srece mom Sarajevu večeras Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted July 18, 2013 Pozdrav ! Puno srece mom Sarajevu večeras zao mi je sto ces veceras da budes dvostruko tuzan al sta ces, takav je zivot Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted July 18, 2013 ajde više taj baseball da krene...ovako nema u noći ništa... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adem_Ljajic 1 Posted July 18, 2013 Laku noc od mene Quote Share this post Link to post Share on other sites