Tuto 157 Posted July 21, 2013 Pozdrav ekipici! Novi dan, nova sreća! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted July 21, 2013 Odličan dan jučer, danas to sve treba konkretizirati, i zapaliti na Jadran... Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted July 21, 2013 dobro jutro sretno Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted July 21, 2013 Odličan dan jučer, danas to sve treba konkretizirati, i zapaliti na Jadran... Ja i idem sutra, ali samo na jedan dan Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted July 21, 2013 Pozdrav svima! Puno srece danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted July 21, 2013 (edited) Ako netko stigne probati, ja ću probati uhvatiti kraj i prvo poluvrijeme: 12:30, FC Dordrecht-FC Volendam, tip: 2, @2.00, supersport inače jutros je kvota bila @2.30; ali Dordrechtu je ovo treći dan za redom prijateljska Telstar-Dordrecht 1:1 19/07 Feyenoord-Dodrecht 1:1 20/07 s tim da su sinoć igrali s Feyenoordom u 19:30 s prvim sastavom, tako da mislim da ovako rana utakmica je stvarno previše za njih... SRETNO :54beach: Edited July 21, 2013 by pimpbeckham Quote Share this post Link to post Share on other sites
mariobo11 2 Posted July 21, 2013 Pozdrav svima koliko vas ima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted July 21, 2013 (edited) 13:30 Greuther Furth A.Bielefeld ne stignem pisati analizu za Furt, ali kad ga bude kad ga vidim ne mogu da ga ne igram.Došli iz prve lige, a gosti iz treće. Furt se godinama odupirao da igra 1.ligi i sad se vraćaju u svoju 2. ligu gdje su kraljevi Edited July 21, 2013 by snježana Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted July 21, 2013 13:30 Greuther Furth A.Bielefeld ne stignem pisati analizu za Furt, ali kad ga bude kad ga vidim ne mogu da ga ne igram.Došli iz prve lige, a gosti iz treće. Furt se godinama odupirao da igra 1.ligi i sad se vraćaju u svoju 2. ligu gdje su kraljevi bravo care, bravo šampione, evo ih.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted July 21, 2013 Ako netko stigne probati, ja ću probati uhvatiti kraj i prvo poluvrijeme: 12:30, FC Dordrecht-FC Volendam, tip: 2, @2.00, supersport inače jutros je kvota bila @2.30; ali Dordrechtu je ovo treći dan za redom prijateljska Telstar-Dordrecht 1:1 19/07 Feyenoord-Dodrecht 1:1 20/07 s tim da su sinoć igrali s Feyenoordom u 19:30 s prvim sastavom, tako da mislim da ovako rana utakmica je stvarno previše za njih... SRETNO :54beach: proslo i ovo tvoje steta sto su ovako rano igrali pa nisam stigo odigrat Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted July 21, 2013 ja se opario, iako sam se kasno probudio i jedva zapazio...ali idemo dalje dug je dan pred nama... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted July 21, 2013 Podrav svima. Ja danas uživam u roštiljanju a kladionica se igra onako za zafrkanciju ( manji ulozi a puno parova ). Quote Share this post Link to post Share on other sites