orijent 0 Posted November 14, 2006 Makedonija i Engleska imaju po 7 bodova iz četiri odigrane utakmice dok su Hrvatska i Izrael isti broj bodova osvojili u tri utakmice. Rusia je na petom mjestu sa pet bodova iz tri utakmice i ovo im je vrlo va Quote Share this post Link to post Share on other sites
SuperBart 0 Posted November 15, 2006 da još dodam da če ljunberg odigrati vjerovatno samo jedno poluvrijeme jer je tra Quote Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted November 15, 2006 17:00, Makedonija-Rusija, tip x, @3,40, Germania, 10/10 Mislim da u ovom susretu Rusija nikako nije favorit.Ovdje ocekujem tvrdu utakmicu sa malo golova,mozda vrijedi probati tocan rezultat 0:0 sto nije nemoguce.Ako bude golova biti ce 1,najvise 2.Mislim i da je u ovoj utakmici Makedonija blize pobjedi nego Rusija iako je njoj ova utakmica od velikog znacenja,jer ako ne pobjede vrlo ce tesko proci skupinu.Ni Makedonija nije bez nade u ovom susretu i oni ce ovdje traziti bod(ove) za eventualno iznenadenje i mozda prolaz skupine.Iako je pokazala dobru igru protiv Engleske,Makedonija protiv ovakve Hrvatske i igre kakvu su pokazli u Zagrebu jaaako tesko mogu proci grupu.Bez obzira na sve oni se nadaju da bi mogli iznenaditi Europu svojim plasmanom na Europsko prvenstvo. Za Makedoniju nece nastupiti dugogodisnji kapetan Smertin,napadač Kerzahov,a izbornik je pozvao Taranova,Shishkina i Torbinskog. Za Rusiju nece nastupiti napadaci Pandeva i Naumoskog,dok je Hiddink pozvao Grozdanovskog. I jedna i druga reprezentacija u ovom bi mecu bile zadovoljne bodom i mislim da je x najrealnija opcija,uz naravno under Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted November 16, 2006 u kladionici paddypower tečaj bio 1,17 na obalu http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites