Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

22.07.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB01:05 CET (23/07/2013)Toronto Blue Jays - Los Angeles Dodgers(Money Line)Pick: Los Angeles DodgersOdd: 2.10Bookie: MarathonbetStake: 7/10Večeras se na Rogers Centre,( Toronto, Ontario ) igra meč između domaćih Blue Jaysa(45-52)i gostujućih Dodgersa(50-47)...Prvi meč u seriji Inter lige u kojoj bi dao perednost gostima kako u celoj seriji tako i večeras i čudi me ovako visoka kvota na gostew koju ću ja uzeti prilično jako!!! Jel jednostavno nevidim ni jedan razlog zašto bi večeras Tor. bio favorit!!!U jednom momentu je izgledalo da se Tor. može vratiti u igru ali su opet totalno pali i izgubili još jednu seriju i to kući  od Tampe su POMETLANI dok su gosti u strahovitom naletu počistili su i Was. na gostovanju i večeras sigurno prepuni samopouzdanja dolaze u Tor.Večeras na moundu za TOR: J.Johnson-RHP (1-5, 5.16)  dok za LAD: H-Y.Ryu-LHP (7-3, 3.09)  u ovom trenutku bi ipak dao prednost Korejancu.Johnson ima izuzetnološu sezonu očigledno se još nije navikao na A.L. posle par solidnih mečeva opet je počeo po starom iako u karijeri ima pozitivan skor 3-2 ima jako lošu eru 5.84 nevidim ni večeras kako može da zadrži lineup Dodgersa posebno jošpojačanim sa DH udaračem ako su sinoć mogli da unište jednog Zimermana koji je u Was. uvek bio fenomenalan nevidim zašto to večeras nebi mogli i sa ovakim Johansonom nadam se samo da se nisu ispucali sinoć.Sa druge strane Ryu puno sam puta ove sezone pisao o njemu izuzetna debitantska sezona iako bolje baca u L.A. nego na gostovanjima ipak mislim da može imati solidan meč iako svakako nikad nije lako bacati u Tor.Hiterski oba tima dobra dok ipak u daleko boljoj formi gosti koji su konačno kompletni i još večeras pojačani sa DH pozicijom i u tom segmentu bi im dao malu prednost...Kakobilo ja ovako dobru kvotu na trenutno izuzetno moćne Dodgerse nemogu da propustim i uzimam ih ML...!!!