Crni 23 Posted July 23, 2013 Baseball, MLB04:10 CET (24/07/2013)Seattle Mariners - Cleveland Indians(Money Line)Pick: Cleveland IndiansOdd: 2.01Bookie: Pinnacle SportsStake: 5/10Večeras se na Safeco Field, (Seattle, Washington) igra meč između domaćih Marinersa(47-52) i gostujućih Indiansa(52-47)...Drugi meč u seriji sinoć su pobedili Marinersi -07/22/13 SEA 2 - CLE 1Iako su Marinersi postavljeni kao favoriti i nalaze se u sjajnoj formi gde imaju niz od čak 7 pobeda ja ću večeras uzeti pobedu Indiansa ML!!!Marinersi su dobili dve serije protiv Angelsa koji su u užasnoj formi i protiv verovatno ubedljivo najgore ekipe u zadnjih desetak godina protiv Astrosa dok Indiansi u zadnjih deset mečeva imaju 6-4 i zasad suu mrtvoj trci sa Tigersima zaostaju 2.5 pobede ali jednostavno nesmeju sebi da dozvole da gube serije izgubili su seriju od Minesote i nesmeju da dozvole da izgube i seriju od Sea. koji je objektivno lošiji tim od njih!!!Večeras na moundu za SEA: E.Ramirez-RHP (0-0, 13.50) dok za CLE: Z.McAllister-RHP (4-5, 3.43) iako se McAlister vraća sa DL-a ipak bi njemu dao malu prednost.Ramirezu će ovo tek biti drugi start ove sezone pičer koji još nema dovoljno iskustva ovo mu je tek druga sezona u MLB-u gledao sam ga na jedinom meču ove sezone protiv Bostona kući i iako je bio na početku kolko tolko solidan raspao se u 5 inn. i dobio čak 7 ranova imao je puno problema sakontrolom lopte i iako Indiansi u zadnjih par mečeva ne udaraju sjajno kako umeju ipak mislim da nemože da na moundu izdrži puno i zadrži Indianse na malom broju ranova.Sa druge strane McAlister se vraća sa DL-a toga se malo i pribojavam ali radi se o jednom sasvim solidnom mladom pičeru koji kad ima veče može da bude sjajan sezonu je počeo sjajno ali je malo posle pao u formi nadam se da može da odbaca solidno jel svakako iako u zadnje vreme Marinersi udaraju dobro svakako nespadaju u kvalitetne lineupe.Hiterski bi svakako dao prednost Indiansima koji ipak imaju mnogo više power udarača.Kvota na Indianse je u padu što sam i očekivao ja sam ih uzeo po nešto jačem tečaju jutros ali kako bilo ja uzimam ML na Indianse....!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites