Dwiz 65 Posted February 22, 2006 Pravila natjecanja: 1. sudjelovati mogu svi registrirani članovi foruma 2. korisnik na startu dobiva 100 bodova s kojima dalje raspola Share this post Link to post Share on other sites
eKICh 0 Posted February 22, 2006 Ančić/T.Johan - Berdych/Suk tip 1 1.60 @ Favorit Stavljam ovaj par prevenstveno zbog toga jer Ančič je u dobroj formi a i ima dobrog partnera a ako mu ide tako dobro s ljubom u parovima vjerujem da i s Johansomom mo Share this post Link to post Share on other sites
Vesna_SK 0 Posted February 23, 2006 Levski Sofija-Artmedia B. 01 Mislim da Artmedia kojoj fali hrpa igrača nema šanse u gostima. tip 01, koef. 1.60, SuperSport Share this post Link to post Share on other sites
supersonični majstor 0 Posted February 23, 2006 Sevilla - Lokomotiv 1 1,70 favorit ulog 10 Lokomotiva je u prvom susretu djelovala jako rastreseno, ipak njihovo provenstvo još nije počelo, teško su stvarali prilike te se vidi da još nisu uigrani. Trener je sam priznao da im nasup u uefi nije na prvom mjestu već njihovo prvenstvo koje počinje za koji tjedan. iz ovog razloga mislim da će sevilla pobijediti. Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted February 23, 2006 TENIS M-Memphis-TO Share this post Link to post Share on other sites
Mladjoxtc 0 Posted February 23, 2006 K-NBA-ZBROJ POENA 1/2 L.A. Lakers(198,5)-Sacrame 2 1,80 super sport 16/04-05 NBA L.A. Lakers vs. Sacramento 106:115 27/11-04 NBA L.A. Lakers vs. Sacramento 106:109 25/03-04 NBA L.A. Lakers vs. Sacramento 115:91 27/02-04 NBA L.A. Lakers vs. Sacramento 101:103 11/04-03 NBA L.A. Lakers vs. Sacramento 117:104 26/12-02 NBA L.A. Lakers vs. Sacramento 99:105 Share this post Link to post Share on other sites
Skorpion 3 Posted February 23, 2006 Lens - Udinese 1 @ 2.00 SuperSport Prvu utakmicu je Udinese dobio 3:0, po izjavama se da naslutiti da je za njih vaznija prvenstvena utakmica protiv Intera. Sanse Lensa da ide dalje su male, al sigurno ce dati sve od sebe da pobjede pred svojim navijacima. Zbog ozljede kod Lensa nema samo Dindane, dok kod Udinesea je lista ozljedjenih dosta veca, tako da ne mogu racunati na Candelu, Natalia, Pinzia, Juareza, a Obodo, Iaquinta i Di Natale su lakse ozljedjeni i upitni su za ovu utakmicu. GL :o EDIT: Zanoravia sam ulog ... standarno 10/10 8) Share this post Link to post Share on other sites
GUINNESS 1 Posted February 23, 2006 Murray A.-De Voest R čet 21:15 Supersport tip TO Share this post Link to post Share on other sites
Digic 0 Posted February 23, 2006 Middlesbrough - Stuttgart 1 @ 2.20 (Favorit) Middlesbrough je na domaćem terenu 11.2.pobijedio moćni Chelsea 3:0,pa ne vidim razlog da ne pobijedi i slabiji Stuttgart (čak bih prognozirao da će biti 2:1 za Middlesbrough,ali ne kladim se na rezultat,hehe) Middlesbrough u prvenstvu jako loše stoji,pa mislim da bi na ovoj utakmici trebali biti jako motivirani,dok je Stuttgart više orijentiran u bundesligi na borbu za mjesto koje vodi u Ligu prvaka ili kup Uefa.. 10 bodova na ovaj par Share this post Link to post Share on other sites
amigaland 0 Posted February 23, 2006 1459 pk/Olympique M. - Bolton (tip X-X) koef. 5.00 (Kladionica Favorit) Prvi susret je završio 0:0 i sada su obje ekipe oprezne jer primi li slučajno Marseille gol onda ga samo pobjeda vodi dalje kroz natjecanje, Bolton će vjerojatno čuvati rezultat i nadati se tom pogotku. To je moje razmišljanje i mislim da rezultat ide ka nerješenom kroz oba poluvremena. ulog 10 (kud puklo da puklo) http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
Gandalf 3 Posted February 23, 2006 Espanyol - Schalke 04 (0:0), tip 1, @8.00, SuperSport, 10/10 Previše sam zaostao u takmičenju pa idem probati vratiti izgubljeno... Schalke 04 ima povoljan rezultat iz prvog susreta(2:1) i ovih 0.0 bi im bilo sasvim dovoljno za prolaz u sljedeći krug natjecanja. Zato pretpostavljam da će se Njemci zatvoriti i na kontre pokušati dotući protivnika. Espanyol mi uopće ne ulijeva povjerenje. Gledao sam prvi susret i slučajno su postigli pogodak, a Schalke im je trebao dati i više od 2 pogotka... Uz malo sreće ovaj tip mo Share this post Link to post Share on other sites
zik@ 0 Posted February 23, 2006 Middlesbrough Stuttgart - 1 (2.30) psk bonus tip ulog 10/10 Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted February 23, 2006 Middlesbrough - Stuttgart Tip: X-X p/k Koeficijent: 5.00 favorit Ulog: 10 Stuttgart će sigurno napadati nebi li stiga rezultat dok će Middlesbrough čekat i lagano vrebat na kontre... njima je dovoljno nerješeno, što bi moglo vrlo lako i biti jer igraju na svom terenu. Nisu u bog zna kojoj formi i jedni i drugi. Zato X-X je realno. Share this post Link to post Share on other sites
Hidalgo 0 Posted February 23, 2006 Detroit-Indiana tip x 16.00 (02.00H) Supersport ulog 10 bodova kako što ste i vidjeli u zadnje vrijeme stalo igram x-eve na nba al me neide...razlog zašto ovu utakmicu igram x je taj što su ove dvije ekipe podjednake i u zanjih 12 me Share this post Link to post Share on other sites