Tuto 157 Posted July 24, 2013 Pozdrav ekipici! Novi dan, nova sreća! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted July 24, 2013 dobro jutro sretno Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted July 24, 2013 Moj prijedlog za danas: 18:00, Nogomet-prijateljske, Elazigspor - Panathinaikos, tip: 2, @2.00, bet365Kratko ću se osvrnuti na današnju prijateljsku utakmicu između turske i grčke momčadi. Ovdje tipujem sigurnu pobjedu Panathinaikosa, koji je već dobrana dva tjedna u trenažnom procesu. Ostvarili su tek dvije uvjerljive pobjede protiv niželigaša, dok su u preostale dvije odigrane prijateljske utakmice upisali poraz (Gent, Anorthosis Famagusta). Mislim da je red da odigraju nešto kvalitetno, s obzirom da imaju solidnu momčad. Elazigspor je kasnije počeo s pripremama, a 20/07/2013 imao je prvu provjeru i izgubio 2:0 od PSV-a, dok su sinoć rutinski nakon slabog prvog dijela u drugom poluvremenu slavili s 4:1 protiv Volendama. Za Turke je ovo treća utakmica u 5 dana, s tim da su i jučer igrali, pa mi se čine da će u njihovim "nogama" biti i akumuliranog umora. Tko hoće probati, po meni također vrlo realan pick za ovu utakmicu je 2/2 (poluvrijeme/kraj), koji možete pronaći u Mozzartu s odličnom kvotom @3.40. Pa sretno drugari! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adem_Ljajic 1 Posted July 24, 2013 Dooobaaar daaan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted July 24, 2013 Moj prijedlog za danas: 18:00, Nogomet-prijateljske, Elazigspor - Panathinaikos, tip: 2, @2.00, bet365Kratko ću se osvrnuti na današnju prijateljsku utakmicu između turske i grčke momčadi. Ovdje tipujem sigurnu pobjedu Panathinaikosa, koji je već dobrana dva tjedna u trenažnom procesu. Ostvarili su tek dvije uvjerljive pobjede protiv niželigaša, dok su u preostale dvije odigrane prijateljske utakmice upisali poraz (Gent, Anorthosis Famagusta). Mislim da je red da odigraju nešto kvalitetno, s obzirom da imaju solidnu momčad. Elazigspor je kasnije počeo s pripremama, a 20/07/2013 imao je prvu provjeru i izgubio 2:0 od PSV-a, dok su sinoć rutinski nakon slabog prvog dijela u drugom poluvremenu slavili s 4:1 protiv Volendama. Za Turke je ovo treća utakmica u 5 dana, s tim da su i jučer igrali, pa mi se čine da će u njihovim "nogama" biti i akumuliranog umora. Tko hoće probati, po meni također vrlo realan pick za ovu utakmicu je 2/2 (poluvrijeme/kraj), koji možete pronaći u Mozzartu s odličnom kvotom @3.40. Pa sretno drugari! Samo cu reci - prijateljska utakmica. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted July 24, 2013 đe si dule ludi radule??? znam da je prijateljska, ali ako turci izvuku X, jučer igrali, onda ću cijelu sezonu trpati proziv Grka u prvenstvu... nego Podgorica ili Gooty kako hoćeš, šta ima od onoga livescoutinga??? Hoće biti šljake??? Quote Share this post Link to post Share on other sites