pimpbeckham Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Moj prijedlog za danas: 18:00, Nogomet-prijateljske, Elazigspor - Panathinaikos, tip: 2, @2.00, bet365Kratko ću se osvrnuti na današnju prijateljsku utakmicu između turske i grčke momčadi. Ovdje tipujem sigurnu pobjedu Panathinaikosa, koji je već dobrana dva tjedna u trenažnom procesu. Ostvarili su tek dvije uvjerljive pobjede protiv niželigaša, dok su u preostale dvije odigrane prijateljske utakmice upisali poraz (Gent, Anorthosis Famagusta). Mislim da je red da odigraju nešto kvalitetno, s obzirom da imaju solidnu momčad. Elazigspor je kasnije počeo s pripremama, a 20/07/2013 imao je prvu provjeru i izgubio 2:0 od PSV-a, dok su sinoć rutinski nakon slabog prvog dijela u drugom poluvremenu slavili s 4:1 protiv Volendama. Za Turke je ovo treća utakmica u 5 dana, s tim da su i jučer igrali, pa mi se čine da će u njihovim "nogama" biti i akumuliranog umora. Tko hoće probati, po meni također vrlo realan pick za ovu utakmicu je 2/2 (poluvrijeme/kraj), koji možete pronaći u Mozzartu s odličnom kvotom @3.40. Pa sretno drugari! Quote
Dusko Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Moj prijedlog za danas: 18:00, Nogomet-prijateljske, Elazigspor - Panathinaikos, tip: 2, @2.00, bet365Kratko ću se osvrnuti na današnju prijateljsku utakmicu između turske i grčke momčadi. Ovdje tipujem sigurnu pobjedu Panathinaikosa, koji je već dobrana dva tjedna u trenažnom procesu. Ostvarili su tek dvije uvjerljive pobjede protiv niželigaša, dok su u preostale dvije odigrane prijateljske utakmice upisali poraz (Gent, Anorthosis Famagusta). Mislim da je red da odigraju nešto kvalitetno, s obzirom da imaju solidnu momčad. Elazigspor je kasnije počeo s pripremama, a 20/07/2013 imao je prvu provjeru i izgubio 2:0 od PSV-a, dok su sinoć rutinski nakon slabog prvog dijela u drugom poluvremenu slavili s 4:1 protiv Volendama. Za Turke je ovo treća utakmica u 5 dana, s tim da su i jučer igrali, pa mi se čine da će u njihovim "nogama" biti i akumuliranog umora. Tko hoće probati, po meni također vrlo realan pick za ovu utakmicu je 2/2 (poluvrijeme/kraj), koji možete pronaći u Mozzartu s odličnom kvotom @3.40. Pa sretno drugari! Samo cu reci - prijateljska utakmica. Quote
pimpbeckham Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 đe si dule ludi radule??? znam da je prijateljska, ali ako turci izvuku X, jučer igrali, onda ću cijelu sezonu trpati proziv Grka u prvenstvu... nego Podgorica ili Gooty kako hoćeš, šta ima od onoga livescoutinga??? Hoće biti šljake??? Quote
Recommended Posts