Adem_Ljajic 1 Posted July 30, 2013 Dobro jutro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 30, 2013 Pozdrav ekipici! :57bye:Ohladilo na 21°C. Lakše se diše! Novi dan, nova sreća! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted July 30, 2013 dobro jutro sretno Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted July 30, 2013 Pade kiša! Ali izgleda da će opet da ga upeče. Ako ne danas ono već sutra. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted July 30, 2013 Pade kiša! Ali izgleda da će opet da ga upeče. Ako ne danas ono već sutra. i sto je najgore kazu da ce potrajati, cijeli august ce biti pakleno vruce Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted July 30, 2013 Ma i treba biti pakleno vruće. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hordaš 1 Posted July 30, 2013 Dobar dan ! Tuto, ubaci me preko "štele" u bet-space kolovoz, ako ostane mjesta Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted July 30, 2013 (edited) Lepo počeo dan.! Shakhter Karagandy pobedio ! Edited July 30, 2013 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted July 30, 2013 Dobar dan ! Tuto, ubaci me preko "štele" u bet-space kolovoz, ako ostane mjesta Jedino možeš ako neko od takmičara Bet-Club 1, Bet-Club 2 ili Bet-Club 3, itd odustane. Kako saznajemo od pouzdanog izvora ( koji je hteo da ostane anoniman) , velika je želja ovih takmičara da konačno osvoje svoje prve bodove i veruju da je sledeći mesec prava prilika za to. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted July 30, 2013 Moj današnji tip na hazaderu! Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: nema Vrijeme odigravanja: 18:00 Naziv para: Austria Vienna - Hafnarfjordur Tip para: 2 Tečaj: 10.000 Ev. dobitak: 15.000 Ev. gubitak: 10.000 Pravi hazarderski! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted July 30, 2013 (edited) mrzim ovako puno parova a ništa mi nije sigurno sad sam ga lupila pa šta bude ni analizu se ne usudim pisati je je sve li la Edited July 30, 2013 by snježana Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted July 30, 2013 ipak je bolje uživo, kad vidiš kako ko diše Quote Share this post Link to post Share on other sites