Crni 23 Posted August 2, 2013 (edited) Jutro Edited August 2, 2013 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted August 2, 2013 Dobro jutro.... nemam još kavu ali polako idem ..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 2, 2013 Pozdrav društvu! :57bye:Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted August 2, 2013 dobro jutro sretno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted August 2, 2013 Pozdrav Objavljena je tablica aktivnosti za prošli mjesec. Svi u konkurenciji za nagrade su zadovoljili minimalni koeficijent aktivnosti Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted August 2, 2013 Dobar dan ,pun pogodak ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted August 2, 2013 Pozdrav Objavljena je tablica aktivnosti za prošli mjesec. Svi u konkurenciji za nagrade su zadovoljili minimalni koeficijent aktivnosti To je lijepo cuti.... iskrene cestitke svim nagradjenim, a ostalim vise srece vec u 8. mjesecu Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted August 2, 2013 Nemogu vjerovati da imam toliko bodova ljudi pišite analize, mislila sam da je to nešto strašno, jer nikad nisam pisala ovaj mjesec me nema, pa neću pisati , a svima sretno Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted August 2, 2013 Pozdrav drugari,evo i mene ponovo nakon duze pauze.Sretno svima sa parovima u avgustu a takodje i u takmicenjima Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted August 2, 2013 ajde pomozite mi tamo gdje idem nema interneta, a ja bi ponijela laptop šta treba raditi i šta kupiti ne mogu bez interneta nebi ništa preko mobitela, jer imam drlog od mobitela Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted August 2, 2013 ajde pomozite mi tamo gdje idem nema interneta, a ja bi ponijela laptop šta treba raditi i šta kupiti ne mogu bez interneta nebi ništa preko mobitela, jer imam drlog od mobitela pa kuda ideš ti???? pa gdje nemaju interneta???? Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted August 2, 2013 idem u glupe toplice i u sobi nema interneta Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hordaš 1 Posted August 2, 2013 ajde pomozite mi tamo gdje idem nema interneta, a ja bi ponijela laptop šta treba raditi i šta kupiti ne mogu bez interneta nebi ništa preko mobitela, jer imam drlog od mobitela USB internet, samo je to haos skupo, barem kod nas u Bosni Inače, pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites