roberth 15 Posted August 2, 2013 idem u glupe toplice i u sobi nema interneta ????? pa imaš kompjuterski kabel za internet....ali ne može u sobama skrenuti kabel???? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted August 2, 2013 ajde pomozite mi tamo gdje idem nema interneta, a ja bi ponijela laptop šta treba raditi i šta kupiti ne mogu bez interneta nebi ništa preko mobitela, jer imam drlog od mobitela http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/internet-stick/internet-stick Mislim da je najjeftiniji ako vec nemas stick. Izaberes koliko ti prometa treba i "napunis". Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted August 2, 2013 ????? pa imaš kompjuterski kabel za internet....ali ne može u sobama skrenuti kabel???? i šta s tim kabelom?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted August 2, 2013 Snježana....bio sam u toplicama u Topolšici, imao sam prijenosnik s kablom za internet i kabel za bateriju.... Kako je ovdje u Hrvatskoj??? Kuda ideš u toplice,da bih znao gdje nemaju internet(još nigdje nisam čuo,da nemaju internet ).....Još u Madžarskoj u toplicama imaju internet (Lenty kod Lendave)...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted August 2, 2013 idem u Varaždinske toplice, i imaju internet vezu u holu hotela i to samo kad sjedneš na jedno mjesto,a ja bi da imam u sobi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 2, 2013 Nagrađeni na natjecanjima Bet-Club Foruma u srpnju 2013. Unos broja računa Nagrađeni na natjecanju - Expekt.com liga - srpanj 2013. 1. zoom-zoom - 50 €2. adnan.suzanj - 30 €3. Pasa123321 - 25 € 4. Dinno - 20 € 5. Tuto - 10 € 81. natjecanje H2H - betspace.com - lipanj 2013.1. rockytomas - 60 €2. snježana - 50 €3. Goran1 - 40 €4. igoric69 - 30 € Nagrađeni na natjecanju - Hazarder - Unibet.com - lipanj 2013. 1. Adem_Ljajic - 30 €2. emir1983 - 25 €3. Hordaš - 20 € 4. Crni - 15 € Iskrene čestitike! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted August 2, 2013 pozdrav svima.... polako se zakuhava sa ligama... svaki dan sve vise parova Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted August 2, 2013 Cestitke ddobitnicima.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted August 2, 2013 Pozz, uskoro će i hokej na ledu i medvjedi u pripremne...KHL ove sezone u Zagrebu. Hebena stvar...karte za prvu tekmu i CSKA Moskva već rezervirane... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted August 2, 2013 idem u Varaždinske toplice, i imaju internet vezu u holu hotela i to samo kad sjedneš na jedno mjesto,a ja bi da imam u sobi uživaj!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted August 2, 2013 uživaj!!! hvala, ali ništa bez interneta i bez klađenja, pa poludiću tamo 21 dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted August 2, 2013 e pa sad vidim da smo se hrabro borili na takmičenju Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted August 2, 2013 Hvala za cestitke zna li neko kada uplacuje Betspace oni su obicno brzi i sta je sa Unibetom za ranije mesece kad su zadnji put uplatili ja imam za pretprosli mesec nagradu Quote Share this post Link to post Share on other sites