Crni 23 Posted August 3, 2013 I ja je jedva cekam.... zima je zakon... jaooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjj...ovo je katajebenastrofa, a zima je zakon, ali i daleko daleko daleko... Konačno da imam istomišljenike Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted August 3, 2013 dobar dan ljudi. jel moguce a utakmica u drugoj ligi holandije zavrsi 0:0,pa nevjerovatno da sam pao over 0,5 nego,da pitam vas aktivne,jel ima baneta na forumu,ili je batalio kladionicu? Zadnji put je vidjen sa cantonom kako cugaju u nekoj birtiji i od tada im se gubi svaki trag Sala mala.... bane odavno nije bio na forumu,a bio je nekad vise nego aktivan... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted August 3, 2013 Dobar dan ,pun pogodak ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted August 3, 2013 Zadnji put je vidjen sa cantonom kako cugaju u nekoj birtiji i od tada im se gubi svaki trag Sala mala.... bane odavno nije bio na forumu,a bio je nekad vise nego aktivan... Plzen na poluvremenu već 3-0, idealan je da se na njega igra 4+, 5+.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted August 3, 2013 Sta je profesionalnost:Bwin mi ogranicio uplatu MAX 1 euro???Nisam prvo mogao da poverujem .Onda sam im napisao jedno pismo i zahvalio na saradnji i povukao svoje pare.Posle toga su sledili njihovi E-mail zaredom ..samo sam im jednu recenicu napisao;Imam izbor mnogo boljih i profesionalnijih kladionica na internetu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted August 3, 2013 E tako tako...tako mi i treba... Idem "linijom manjeg otpora" i neću PSV poluvrijeme/kraj već gol PSV-a u oba poluvremena...kretenuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa....odoh na benzu na pivo :18drunk: Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted August 3, 2013 Sta je profesionalnost:Bwin mi ogranicio uplatu MAX 1 euro???Nisam prvo mogao da poverujem .Onda sam im napisao jedno pismo i zahvalio na saradnji i povukao svoje pare.Posle toga su sledili njihovi E-mail zaredom ..samo sam im jednu recenicu napisao;Imam izbor mnogo boljih i profesionalnijih kladionica na internetu. zašto ovo? jesu li samo tebi uveli ovu zabranu ili? Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted August 3, 2013 zašto ovo? jesu li samo tebi uveli ovu zabranu ili? Kad im uzmes malo vise para ,odmah pokusavaju da te se otarase.Srecom ima jos ( mnogo ,boljih ) kladionica. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted August 3, 2013 Kad im uzmes malo vise para ,odmah pokusavaju da te se otarase.Srecom ima jos ( mnogo ,boljih ) kladionica. m... im lopovsku kad im uplacujes onda moze bilo ko uplatiti sa bilo kojeg racuna, samo daj lovu a kad trazis isplatu e onda milion papira traze... sta ih boli ku... gdje zivim, bitno je da sam punoljetan sto dokazujem licnom kartom i to je to Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted August 4, 2013 Sta je profesionalnost:Bwin mi ogranicio uplatu MAX 1 euro???Nisam prvo mogao da poverujem .Onda sam im napisao jedno pismo i zahvalio na saradnji i povukao svoje pare.Posle toga su sledili njihovi E-mail zaredom ..samo sam im jednu recenicu napisao;Imam izbor mnogo boljih i profesionalnijih kladionica na internetu. meni su to uradili pre neki mesec na kraju liga upravo sam to pisao u temi za kladionice a interesantno je da su isto uradili i u Gamebookersu koji je njihov klon iako kod njih nisam ni igrao nesto posebno a ne neke velike sume a imam par prijatelja kojima se isto desilo ocito im mi sa balkana nismo pozeljni kao igraci Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted August 4, 2013 cuj 1 euro ,stvarno nisu normalni. Quote Share this post Link to post Share on other sites