Jump to content
Sign in to follow this  
pimpbeckham

05.08.2013.

Recommended Posts

01:05, Cleveland Indians-Detroit Tigers, tip: 2, @1.85, Supersport :uredu:

WHERE: Progressive Field, Cleveland, Ohio
PITCHING MATCHUP: Tigers RH Anibal Sanchez (9-7, 2.59 ERA) vs. Indians RH Corey Kluber (7-5, 3.77)

Noćas na Progressive Fieldu započinje vrlo zanimljiva serija, u kojoj će kroz naredna 4 dana snage odmjeriti Tigersi (64-45) i Indiansi (62-49), ekipe koje zauzimaju sam vrh divizije Central u Američkoj ligi. U mnogočemu ostvaren uspjeh jamčit će prvu poziciju i playoff. Uz Atlantu (10-0) i LA Dodgerse (8-2)koji su trenutno najraspoloženije ekipe u MLB-u, trenutno obje ekipe igraju u vrhunskoj formi, pa tako u posljednjih deset susreta bilježe istovjetni 9-1 omjer pobjeda i poraza. Moj pick ide na stranu gostiju, po meni imaju jači lineup i večeras kvalitetnijeg pitchera na moundu.

Anibal Sanchez ima 2-1 uz 0.95 ERA-u u posljednja tri outinga, pri čemu je u posljednjem dopustio 1 run i 5 hitova u pobjedi 5:1 protiv Washington Nationalsa. Od kako se vratio s liste ozlijeđenih, Sanchez je u 4 od 5 susreta limitirao protivnike na 2 ili manje runova. U cijeloj sezoni dozvolio je svega 5 home-run udaraca, daleko najmanje od ostalih standardnih AL pitchera. Upravo je na povratku s DL-a ostvario pobjedu protiv Clevelanda, s kojima ima u karijeri do sada  3-1 omjer pobjeda i poraza uz 1.76 ERA-u u 5 nastupa.

Za domaćine će „on the hill“ večeras izaći Corey Kluber, koji u posljednja tri outinga bilježi no-decisione, ali su zato Indiansi dobili 5 od Kluberovih 6 starteva u srpnju/julu. Tijekom prošlog mjeseca na moundu je proveo 39 inninga, u kojima je dopustio 30 hitova (od kojih 3 home-run udarca), uz 37 strikeouta i 11 walkova, te su udarači protiv njega upisali tek .208 postotak. Zadnji nastup imao je protiv Chicago White Soxa, kada je dopustio 4 runa i 8 hitova. U međusobnim dvobojima protiv Tigersa ove sezone ima 0-2, uz 6.75 ERA-u. Unatoč solidnim nastupima i izborenom mjestu u rotaciji, mislim da će danas teško protiv Jacksona, Fieldera, Dirksa, Huntera, Avile i ostalih udarača gostiju.

Cleveland doduše ima sjajnu seriju od 15-5 u zadnjih 20 utakmica, ali Detroit je dominantan u ovogodišnjim susretima s Indiansima, 5-1 uz razliku runova 42:23. Po meni iskusniji Sanchez uz uvijek dobar run support, ne bih trebao večeras imati problema protiv Klubera, koji ipak u glavi negdje vrti loše nastupe i katastrofalnu ERA-u protiv Tigersa. Cleveland doduše ima sjajnu seriju od 15-5 u zadnjih 20 utakmica. Pobjeda Detroita…

Edited by pimpbeckham

Baseball, MLB
01:05 CET (06/08/2013)

Washington Nationals - Atlanta Braves(ML)
Odd: 1.89

Pick: Washington Nationals

Bookie: Marathonbet
Stake: 4/10