Crni Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 Dobro jutro...vec gori sve... Da sam se rodio bar na severu po mogućnosti Skandinavia nebi imao problema sa suncem kaće ta zima Quote
Zizu Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Da sam se rodio bar na severu po mogućnosti Skandinavia nebi imao problema sa suncem kaće ta zima Pa nisam bas siguran da se tebi dopada tamo,malo nize rekao bih,znajuci tvoje pretenzije Quote
Nadrealista Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 pozdrav raja... danas nekoliko finih parova za odigrat Quote
micha Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 pozdrav raja... danas nekoliko finih parova za odigrat Ja nikako jedan da nađem, a kamoli nekoliko. Izgleda da me ovo sunce ošamutilo. Quote
roberth Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Dobar dan..... vruće,vruće u Murskoj Soboti.....no ni Varaždin nije daleko od mog grada a ja mislim,da Sladjana uživa u ovom toplicama.....Moram vidjeti još slike iz Varaždina... Quote
roberth Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Nije loše ovdje u Varaždinskom toplicama..... Quote
Nadrealista Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Ja nikako jedan da nađem, a kamoli nekoliko. Izgleda da me ovo sunce ošamutilo. meni su Fenerbahce tip 1 i Ludogorets X2 sigurica dana Quote
Recommended Posts