MysticAladin 1 Posted August 7, 2013 (edited) 18:00 Gulbis - Fognini......2 @ 2.52 Marathon Po meni, ovdje su šanse pola-pola obzirom kako zna zaigrati Fognini kad ga krene. U odličnoj je formi i u posljednjih 15 mečeva ima samo jedan poraz i to u finalu turnira u Umagu od Robreda. Istina je da je 13 od tih 14 pobjeda ostvario na zemljanoj podlozi, osvojio je turnire u Stuttgartu i Hamburgu, ali je momak u odličnoj formi i ja vjerujem da će pružiti odličan meč danas. I jednog i drugog krase veliki talenat i imućnost pa se dešava da se na terenu ne trude dovoljno i ne pokazuju svoje prave mogućnosti. Gulbis igra šareno, više loše nego dobro, on uživa u ovom ljetu na nekim plažama. Ispao je u drugom kolu Hamburga, u prvom kolu Stuttgarta i nakon toga nije ni igrao turnire do ovog u Montrealu. U prvom kolu je dobio Lopeza sa 6-4 7-6, ali mislim da će danas teško pored Fogninija. Edited August 7, 2013 by MysticAladin Quote Share this post Link to post Share on other sites
Special One 0 Posted August 7, 2013 Naziv kladionice: PremierBroj para iz kladionice: 1165Vrijeme odigravanja: 18:00Naziv para: A.Murray - M.Granollers (-19,5+)Tip para: z2Tečaj: 1.850Ev. dobitak: 6.850Ev. gubitak: 1.850 Quote Share this post Link to post Share on other sites