Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dugo nisam video lepsi drive od kad pratim Chiefse....Prvi napad,7/8 Smith baca,Charless TD,prelepo.....Idemo ove godine definitvno daleko.....u to nema sumnje,ozbiljni treneri,ozbiljna franchiza,sve ide po planu...

Posted

Dugo nisam video lepsi drive od kad pratim Chiefse....Prvi napad,7/8 Smith baca,Charless TD,prelepo.....Idemo ove godine definitvno daleko.....u to nema sumnje,ozbiljni treneri,ozbiljna franchiza,sve ide po planu...

To svake kodine kažeš :icon_lol:

Posted

Videcemo...ove godine zaista mislim da je to to....mladi,prvi pik Fisher je u prvom drivu sve zive pohapsio DE,Smith iskusan QB,odbrana bije bas dobro....videcemo...kad krene ozbiljno...

Posted

Pozdrav ekipi...  :kahva:

Nikad da pitam, u ovim tabelama ima crvenih nickova. Puno ih ima da bi bili admini?! Ili možda jesu  :icon_biggrin:

Oni koji su oznaceni crveno ne konkuriraju za nagradu u tekucem mjesecu jer su osvojili nesto mjesec prije.

Znaci ako si ti drugi, a "crveni" je prvi nemas brige, tvoja je prva nagrada :icon_biggrin:

Posted

Pozdrav raja... danas mi je bolja ponuda nego juce, jos samo da je pogodit  :icon_biggrin:

Baš sam danas pogodio ....Feyenoord - Twente TIP 1 i Rapid - Austrija Beč /oba daju gol/ TIP YES..... :smile_redcard: :smile_redcard: :smile_redcard: