Jump to content

Recommended Posts

Posted

17:30 Dortmund - Braunschweig.......11 @ 1.75

Mozzart

Pobjeda u oba poluvremena!!!

Mislim da je ovo poklon kvota od 1.70. Svi zanmo kako lijep i efikasan fudbal igra ekipa Borussie iz Dortmunda, a danas im se vraća i nova akvizicija Mkhytarian. Pitanje je da li će dobiti šansu od prve minute, jer se tek oporavio, ali to nije ni bitno obzirom da Aubameyang igra fantastično i odlično se uklopio. Što se Braunschweiga tiče, oni su tek ušli u prvu ligu i mislim da danas nemaju šta da traže, pitanje je samo sa koliko golova će napustiti Signal Iduna Park. Moja očekivanja su da će na teren izaći ovaj sastav Dortmunda:

Langerak; Grosskreutz - Subotić - Hummels - Schmelzer; Bender - Sahin; Aubameyang - Gundogan - Reus; Lewandowski
Posted

20:30 Lazio - Juventus........GG & 3+ @ 2.20

Supersport

Ovo je po meni jako sigurna opcija za večerašnji meč, obzirom na okolnosti. Okolnosti su takve da je Juve jači, da je Lazio domaćin i da neće tek tako predati trofej ekipi iz Torina. Juve je ovog ljeta pojačao svoj napad dovodjenjem Teveza i Llorentea. To je malo poremetilo balans u ekipi, pa Juve ima problema u odbrani, bar su tako pokazale ove pripremne utakmice. Nije to samo posljedica promjene napadača, nego i iscrpljenosti glavnih igrača jer oni nisu imali odmora, veoma malo, zbog kupa konfederacija. Na prethodnom okupljanju reprezentacije Italije, povrijedio se Andrea Barzagli, koga večeras neće biti, pa je poremećen malo i posljednji red gdje bi trebao uskočiti Caceres umjesto Barzaglia. Sve u svemu, očekujem dosta šansi na obje strane, odbrana Juventusa nije tako sigurna, trebat će malo vremena da se uigraju i ponovo budu nedodirljivi, ali večeras treba očekivati golove.

Buffon; Caceres - Bonucci - Chiellini; Lichtsteiner - Vidal - Pirlo - Marchisio - Asamoah; Tevez - Vucinic

Muslera; Konko - Biava - Diaz - Radu; Lulić - Biglia - Hernanes - Ledesma - Candreva; Klose