Jump to content
Sign in to follow this  
rockytomas

23.08.2013.

Recommended Posts

18:30, Aarhus - Sonderjyske, tip 1 @ 2.25, bet365, 8/10

 

6.kolo Danske Superlige u kojem se sastaju Aarhus i Sonderjyske. Aarhus je dosta dobro krenuo u novoj sezoni. Imaju 2 pobjede, 1 remi 2 poraza uz gol razliku 6:9. Kod kuce su odigrali 2 meca i jednom su pobijedili i jednom izgubili. Ali ako se uzme u obzir da su izgubili od trenutno najbolje ekipe u ligi, koji ima svih 5 pobjeda, onda to i nije los ucinak. U proslom kolu su odnijeli bod sa gostovanja kod Kopenhagena, kada je bilo 1-1. U toj utakmici su vodili sa 1-0, ali su na kraju odnijeli samo bod, iako uopste nisu bili lose protiv velikog Kopenhagena. Imali su dosta dobrih sansi, pa su mogli odnijeti cijeli plijen. Veceras imaju priliku da taj bod potvrde, ali samo ukoliko osvoje sva tri boda. Protivnik je po mjeri, koji ne spada u sami vrh danskog fudbala.

 

Sonderjyske se nalazi na 9.mjestu sa 5 osvojenih bodova. Imaju 1 pobjedu, 2 remija i 2 poraza. Jedinu pobjedu su ostvarili u drugom kolu kod kuce protiv ocajnog brondbyija, kada je bilo 1-0. Nakon toga su upisali 2 poraza i 1 remi. U proslom kolu su kod kuce tesko porazeni od Viborga sa 3-0, a ta utakmica je pokazala sve slabosti ove ekipe. Viborg ne spada medju najbolje ekipe i sigurno im je ovo tezak poraz, jos ako se uzme  da su oni bili favoriti u ovom mecu.

 

U ,medjusobnim duelima Aarhus je u zadnje vrijeme dosta uspjesniji. Na zadnja 3 meca je slavio Aarhus, dva puta u ligi i jednom u prijateljskoj utakmici. U maju ove godine u ligi je Aarhus slavio kod kuce sa 2-1, da bi u sezoni prije u gostima pobijedio sa velikih 3-0.

Mislim da ce se tako nesto desiti i veceras. Aarhus ima kvalitetniji tim i sigurno su njihove ambicije gornji dio tabele i izlazak na evropsku scenu, a da bi to ostvarili potrebne su im pobjede protiv ekipa kakav im je danasnji. Moj tip je pobjeda Aarhusa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:30 Austrija 2.liga, Mattersburg - Parndorf

Tip: Domaćin 2+

Kvota: 1.60

Kladionica: Balkanbet

Edited by dejan55

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport

 

Vrijeme odigravanja: 20:15
Naziv para: Lokomotiva ZG-Zadar
Tip para: 1
Tečaj: 1.500

 

:uredu:   2-0

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Unibet 

 

Vrijeme odigravanja: 18:30
Naziv para: FC Ingolstadt - Arminia Bielefeld/Total Goals Scored
Tip para: over 2,5
Tečaj: 2.100

 

:uredu:   3-2

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:00, Heerenveen - Ajax, tip oba tima daju gol i vise od 2,5 gola @ 1.60, SuperSport, 8/10

 

4. kolo Holandske 1. lige veceras otvaraju domacin Heerenveen i Ajax. Obje ekipe se nalaze u gornjem dijelu tabele, nakon tri odigrana kola i oba tima imaju po 6 osvojenih bodova, po dvije pobjede i po jedan poraz. Heerenveen je jedini poraz ostvario u proslom kolu kada je neocekivano izgubio od Heraclesa sa 4-2. Inace Heerenveen je odlicno poceo sampionat, u prva dva kola zabiljezio je obje pobjede i to protiv Brede u gostima 2-0 i u prvom kolu kod kuce su savladali AZ sa 4-2. Dosta golova u prva tri kola na utakmicama Heerenveena. Postigli su 8,a  primili 6 golova, sto je skoro 5 golova po mecu. Vrlo efikasno, napadacki su usli u novo prvenstvo, ali i pokazatelj da im odbrana nije jaca strana. No, veceras im je odbrana na velikom ispitu, jer im dolazi veliki Ajax, koji je prpoznatljiv po efikasnoj i napadackoj igri.

 

Ajax je jedini poraz dozivio u drugom kolu kada su na gostovanju kod AZ-a porazeni sa 3-2, dok su pobjede ostvarili na domecem terenu protiv Rode u prvom kolu su slavili sa 3-0, dok su u proslom kolu u derbiju kola savladali Feyenoord sa 2-1. kao sto se moze vidjeti na svakoj utakmici je bilo dosta golova, tj.overi su uvijek bili, a samo u prvom kolu Ajax nije primio gol. Jedine dvije ekipe koje imaju maksimalan ucinak od 9 osvojenih bodova su PSV i veliko iznenadjenje dosadasnjeg dijela sampionata je Zvolle, koji takodjer ima sve tri pobjede. Ajax je favorit u ovom mecu i oni ce sasvim sigurno ici na pobjedu, jer oni drugacije i ne znaju igrati. Ocekujem otvorenu utakmicu na obje strane i dosta golova. Heerenven kao domacin moze uvijek postici barem jedan gol bilo kojoj ekipi u ligi, dok Ajax kao favorit ide na pobjedu. U takvoj situaciji i odnosu snaga nista drugo se ne namece osim tipa da ce obje ekipe postici barem po jedan gol i da ce biti minimalno tri gola na mecu. Iskreno ja ovdje ocekujem i vise od 3 gola, ali svakako da ce se mreze tresti na obje strane.

 

H2H ova dva timana zadnjih 8 utakmica je uvijek donosio dosta golova i to na obje strane:

19.04.13 ERE Ajax Heerenveen 1 : 1

02.09.12 ERE Heerenveen Ajax 2 : 2

11.04.12 ERE Heerenveen Ajax 0 : 5

14.08.11 ERE Ajax Heerenveen 5 : 1

01.05.11 ERE Heerenveen Ajax 1 : 2

27.10.10 ERE Ajax Heerenveen 3 : 1

13.02.10 ERE Heerenveen Ajax 0 : 2

22.11.09 ERE Ajax Heerenveen 5 : 1

Edited by Dinno

Share this post


Link to post
Share on other sites
20:00 Troyes - Caen..........2 @ 2.85
 
 
Mozzart
 
 
Caen igra fantastično i ove su godine glavni favoriti za povratak u najjaču francusku ligu, Ligue 1. Nakon tri kola, imaju maksimalan učinak i 9 bodova na svom kontu uz gol razliku 8-2. Danas idu u goste pomalo ranjenom Troyesu kojem fali skoro čitava zadnja linija zbog povreda, a nedostaje i Grax, dok je upitno dodatnih 4-5 igrača. Osim toga, ekipu je napustilo 4-5 jako bitnih igrača zbog ispadanja iz lige i njihove zamjene će trebati vrijeme za uigravanje, a i kvalitet nije na nivou na kojem je bio. Caen nema problema sa ozljedama, nema ni nekih velikih promjena u ekipi, jedan važan igrač je otišao, ali su doveli 3-4 dobra igrača i to se vidi na rezultatima: 
 
16.08.13   LIG   Caen   Creteil   3 : 0
09.08.13   LIG   Laval   Caen   1 : 2
06.08.13   COU   Caen   Metz           2 : 0
02.08.13   LIG   Caen   Dijon   3 : 1
Edited by MysticAladin

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:15 Lokomotiva Z (daje gol u oba pol) - Zadar.........DA @ 2.30

 

 

Supersport

 

 

Lokomotiva kao veliki favorit ulazi u ovaj meč i Zadrani će biti jako sretni ako izvuku bod večeras. Odlične partije Lokomotive na startu šampionata, a posebno u Evropi im daju za pravo da večeras računaju na sva tri boda. Lokomotiva je nakon uvodne četiri pobjede, (jako očekivano) poražena od Dinama sa 2-1 i na taj način propustila priliku da zadrži prvu poziciju. Ipak, taj je poraz očekivan i vjerujem da se Zagrepčani nisu puno potrošili u toj utakmici. Zadar igra na golove, primili su ih čak 13 u dosadašnjih 6 utakmica, što je preko 2 po meču. Obzirom da su danas podređeni na meču, očekujem 2 ili 3 gola u njihovoj mreži, a nadam se da će Lokomotiva bez puno muke do pobjede i sa golovima u oba poluvremena osigurati lagano privodjenje utakmice kraju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:15, Lokomotiva ZG-Zadar, tip: gol u oba poluvremena, @1.60, Supersport, 7/10

 

Večeras je na rasporedu prva utakmica 7. kola 1. HNL-e, u kojoj se na Maksimiru susreću Lokomotiva i Zadar. Domaćin je odlično startao u sezonu, ima 4 pobjede i 1 poraz (naravno od Dinama). Ivkovićeva momčad je ugodno iznenadila budući da je tijekom ljeta Lokomotiva ostala bez lanjskih nositelja igre Kramarića, Antolića, Maleša i Borasa. Jedini minus ispadanje je iz Europe, no dojam protiv Bjelorusa bio je dobar i za ispadanje je glavni krivac nedostatak iskustva kod mlade Ivkovićeve ekipe. Zadar može neopterećeno protiv Lokomotive s obzirom na do sada ostvareno u prvenstvu, a Milinova momčad u takvim situacijama iznimno je opasna. U prilog tim im definitivno ne ide tradicija, koja kaže da je Lokomotiva pobijedila svih pet međusobnih susreta na Maksimiru:

08/03/13 Lokomotiva-Zadar 4:1

05/10/12 Lokomotiva-Zadar 2:1

24/02/12 Lokomotiva-Zadar 3:0

10/09/10 Lokomotiva-Zadar 3:2

31/10/09 Lokomotiva-Zadar 1:0.

 

Zadar je osvojio 7 bodova u uvodnih 6 kola, a s tim učinkom na Stanovima moraju biti itekako zadovoljni jer je momčad oslabljena u odnosu na prošlu sezonu. Glavne uloge u momčadi ove sezone pripale su Ivančiću, Terkešu, Prahiću, Begonji i Vasilju. Na prošlom gostovanju Zadar je odigrao maestralno, i pobijedio favorizirani Split 3:1. Sigurno žele ponoviti takvu predstavu i danas.

 

Lokomotiva je u prošlom kolu odigrala „ravnopravo“ protiv Dinama, ali ipak upisala poraz. Nakon kiksa Jurčića protiv Austrije sve su veće priče o prelasku Ivkovića na trenersko kormilo zagrebačkih plavih. Ivković je tijekom tjedna dobio pojačanje u liku veznjaka Šovšića koji je prošle sezone igrao u Zagrebu. Damir Šovšić, bivši U21 reprezentativac i igrač Zagreba, potpisao je s Lokomotivom petogodišnji ugovor. Sjajna je to prilika za veznjaka koji je prošle sezone s Pjesnicima ispao iz lige, a zadovoljan je akvizicijom i trener Lokosa. Nositelji igre domaćih su Barbarić, Mesarić, Chago, Šitum i Trebotić. U posljednjoj utakmici između ove dva kluba vidjeli smo 5 pogodak. Očekujem istu takvu predstavu i večeras, a moj izbor je gol u oba poluvremena.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Premier
Broj para iz kladionice: 2316

Vrijeme odigravanja: 20:30
Naziv para: Monaco - Toulouse
Tip para: pk2 (sve osim 1/1)
Tečaj: 1.700

Ev. dobitak: 6.700
Ev. gubitak: 1.700

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Premier
Broj para iz kladionice: 2300

Vrijeme odigravanja: 20:30
Naziv para: Dortmund - Werder
Tip para: gg1 (gost daje go)
Tečaj: 1.650

Ev. dobitak: 6.650
Ev. gubitak: 1.650

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Premier
Broj para iz kladionice: 2314

Vrijeme odigravanja: 20:00
Naziv para: Getafe - Almeria
Tip para: pik X
Tečaj: 1.600

Ev. dobitak: 6.600
Ev. gubitak: 1.600

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45 Wolverhampton Wanderers - Crawley Town, tip: Over 2.5 goals @ 1.80, Unibet, 8/10

Večeras se igraju dva meča engleske treće lige ili League One, a na stadionu Moulinex u Wolverhamptonu sastaju se domaći Wolverhampton i Crawley Town. Riječ je o četvrtom kolu League One a nakon tri odigrana kola Wolverhampton je skupio 7 bodova (dvije pobjede i remi), dok je Crawley skupio 4 boda uz jednu pobjedu, remi i poraz. Moj odabir za večerašnji meč je da će biti tri i više gola na meču. 

Wolverhampton se brzo srozao jer je riječ o poznatoj ekipi koja je još 2012 godine igrala u Premier Ligi engleske a sada je već u trećem rangu takmičenja ali je bar dobro otvorila sezonu i time potvrdila priče da će se ubrzo vratiti na staze stare slave i bar da 2014 godine igraju u Championshipu. Na otvaranju sezonu su remizirali kod Prestona sa 0-0, da bi dojam popravili pobjedama nad Gillinghamom sa 4-0 kod kuće i u gostima su dobili Bristol City sa 2-1. Tako da bi sa večerašnja tri nova boda došli na sami vrh tabele gdje su Leyton i Peterborough sa 9 bodova. Sa druge strane Crawley Town je ekipa koja je u usponu jer su 2011 godine igrali u Conference ligi koja je peti rang takmičenja i iz godine u godinu su se panjali i sada su treći rang takmičenja. Sezonu su otvorili sa domaćom pobjedom protiv Coventry City-a sa 3-2, zatim su remizirali sa Tranmere Roversima 3-3 i u zadnjem kolu su poraženi sa 1-2 kod kuće od Roterhama. Crawley ima prosjek od 4,67 golova po meču na početku lige i vjerujem da i večeras mogu barem do jednog gola, dok je Wolverhampton favorit u ovom meču i očekujem pobjedu domaćina sa 2-1 ili 3-1. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...