Tuto 157 Posted August 23, 2013 Pozdrav društvu na radu i odmoru! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 23, 2013 Otvorene su prijave do 29.08.2013. za natjecanje H2H - betspace.com koje počinje 01.09.2013. :smile_clapping: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted August 23, 2013 pozz Jel krećeš na Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted August 23, 2013 Dobro jutro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted August 23, 2013 Sjajna predstava Rijeke u finisu juce...steta sto su dobili gol... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted August 23, 2013 Jel krećeš na Evo me vratija se sa prve ture, more je fantazija...mi u Slavoniji imamo samo smrdljivi asfalt pas mater... Ručak i malo po forumima, pa nazad na Danas krenuh rano i sa cugom, biti će napeto, samo da ne potonem rano...hehe...živio. P.S, Danas imamo okršaj, nemoj da me masakriraš... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted August 23, 2013 Ha,ha,rano krenuo sa, cugom....ma pusti forum,uzivaj,kupaj se... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted August 23, 2013 Evo me vratija se sa prve ture, more je fantazija...mi u Slavoniji imamo samo smrdljivi asfalt pas mater... Ručak i malo po forumima, pa nazad na Danas krenuh rano i sa cugom, biti će napeto, samo da ne potonem rano...hehe...živio. P.S, Danas imamo okršaj, nemoj da me masakriraš... Uživaj Verovatno večeras mašim a sinoć zaboravio da okačim par Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted August 23, 2013 Dobro veče Gledao jučer Rijeku protiv Stuttgara.....šteta,šteta za gostujoći gol.....ide Rijeka dalje..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted August 23, 2013 Dobro vece.. Večer prijatelju, evo vratih se sa plaže...danas me ponijelo dobrano...cuga uzela maha, sad smo završili na nekim koktelima, a u nekom caffeu neki band svira... Naravno, ubodi pare i dobiješ doorse i LA Woman...aojjjjjjjjjjjj...l.n. Uživaj Verovatno večeras mašim a sinoć zaboravio da okačim par Naravno da mašiš kad igraš taj kretenski Miami i Koehlera...čovjek ima 3-8, a na coversu je prognoza 8:1 rez za rockiese...budemo vidjeli... Ako ništa bar kontam lagana 2 boda...hehe...pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites