Crni 23 Posted August 24, 2013 (edited) Naravno da mašiš kad igraš taj kretenski Miami i Koehlera...čovjek ima 3-8, a na coversu je prognoza 8:1 rez za rockiese...budemo vidjeli... Ako ništa bar kontam lagana 2 boda...hehe...pozz He ,he mogli su lagano i dobiti da nisu uveli onog debila Quallsa no ja zadovoljan i 2 boda i lova naravno pao je tu i singl Oni na Coversu nemaju pojima Evo ti par činjenica koje nisu zanemarljive !!! Chacin u karijeri ima užasnu statistiku sa Marlinsima 0-4 6.35 A taj Koehler je odbacao ove sezone podno planine sjajan meč 7 inn. samo jedan ran COL are 26-57 in their last 83 road games! COL are 2-6 in the last 8 meetings in Miami! Oni da nemaju planinu verovatno bi bili zadnji u ligi dve ekipe kući i na strani Edited August 24, 2013 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted August 24, 2013 Nisam ni sumnjao u izbor Crnog ..vazno da sam ja napao NYY,jer sam verovao u Kurodu.... Quote Share this post Link to post Share on other sites