dejan55 14 Posted August 26, 2013 17:00 US Open, Albert Ramos - Bernard Tomic Tip: 2 Kvota: 1.41 Kladionica: Pinnacle Quote Share this post Link to post Share on other sites
dejan55 14 Posted August 26, 2013 18:30 US Open, Ernests Gulbis - Andreas Haider-Maurer Tip: h1 (-6.5) Kvota: 1.50 Kladionica: Germaniasport Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted August 26, 2013 18:30, Verdasco - Dodig, tip: više od 3.5 seta, @1.50, bet365Danas počinje i posljednji Grand Slam sezone i to US Openu koji se igra u New Yorku. Špansko-hrvatski okršaj imat će Fernando Verdasco i Ivan Dodig, a bit će ovo njihov drugi dvooboj, a u provm igranom prošel godine u Monte Carlu na šljaci slavio ej Španac sa 2:1. Odmah da kažem da sam poprilično ubjeđen da ovaj meč neće zvaršriti u minimalnom broju setiva, znači 3, već da će biti četiri ili više. Verdasco je favorit, ali i Dodig sve bolje igra na Grand Slamovima, a najbolji rezultat od svih je napraviuo upravo ove godine na Wimbledinu gdje je dogurao do 4. kola. Najbolji rezultat na US Openu mu je drugo kolo prošle i 2010. godine. Dodig se neće lahko predati, mislim da vrlo lahko može uzeti jedan se Verdascu koji nije u onoj nekadašnjoj formi, a Ivan sve bolje i bolje igra. Prošli meč je otišao u tri seta i to na šljaci koje je Ivanu slabija podloga, s toga mislim da će se jako suprostaviti Nandu na ovoj tvrdoj podlozi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted August 26, 2013 Nadal-Harrinson 29,5 Manje 1,80 @ PSKDanas je počeo US open a prvi par kojeg igram iz današanjeg rasporeda je treći susret na glavnom terenu, meč između Španjolca Rafaela Nadala koji ima omjer na betonu ove sezone 15-0 protiv domaćeg igrača Ryana Harrinsona. Rafael Nadal je osvojio sva tri turnira na betonu na kojima je nastupio ove sezone i jedan je od glavnih favorita za osvajanje naslova i na US openu. Posebno su mu porasle dionice pobjedama na posljednja dva Mastersa u Kanadi i u SAD-u gdje je porazo i Đokovića i Federera. Današnji suparnik je domaći igrač Ryan Harrinson od kojega su Amerikanci očekivali puno više no treutno je Harrinson ipak tek prosječan igrač. Nadal igra fenomenalno na betonu i mislim da u ovome meču Španjolac će brzo poraziti domaćeg tenisača i mislim da je under gemova 29,5 realan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted August 26, 2013 Federer-Žemlja 28,5 MANJE 1,80 @ PSKDanašnji program na US Openu zaključiti će mčom Švicarac Roger Federer i Slovenac Grega Žemlja. Roger Federer u posljednje vrijeme igra vrlo loše i to gaje koštalo pada na ATP ljestvici te je sada Švicarac na "tek" 7.mjestu sa druge strane njegovom protivniku također ne cvatu ruže Slovenac igra očajano i gubi meč za mečom pa je ovaj dvoboj kao naručen za Švicarca da se napuni samopouzdanjem i nakon par mjeseci suše i susreta prvog kola protiv Hanescua u Wimbledonu nekoga pobijedi relativno lako. Federer je nakon ispadanja u Wimbledonu zaredao lošim rezultatima i ispadanjima u Hamburgu, Gstaadu, u Cincinnatiju se izvukao u 2.kolu ranog ispadanja protiv Haasa no u 3.kolu protiv Nadala nije imao šanse. Upravo taj preokret protiv Haasa u 2.kolu Cincinnatija dobar je znak da Federer još može igrati na visokoj razini, trenutna forma je preslaba za dobiti najbolju trojicu na svijetu, ali nastavi li igrati u tom smjeru nebi mu se smijeli ponavljati Brands ili Stakhovsky. H2H je na strani Švicarca u oba dva susreta lako je dobio Žemlju, Slovenac je u lošoj formi, protiv Federera uredno gubi i sve upućuje na relativno laku pobjedu Švicarca unatoč također ne blistavim igrama Federera. Granica gemova je 28,5 po meni prevelika da Žemlja to izvuče u over. Federer još nije "mrtvac" i očekujem da to pokaže u večeršanjem meču. Under. Quote Share this post Link to post Share on other sites