Goran1 7 Posted September 1, 2013 Pozdrav svima. Prošli mjesec sam imao problema s kompjuterom ali sada nastavljam s natjecanjima. Sretno svima u ovom mjesecu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted September 1, 2013 Sve čestitke nagrađenima pa i samom sebi, a posebno igoricu koji je bio prvi na dva takmičenja i dejanu koji je osvojio nagrade na sva 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted September 1, 2013 nemoj tako necemo da bacamo, mislim bacićemo na pult uz kamatu nazad Sad još samo da nađemo taj pult ?! Quote Share this post Link to post Share on other sites
igoric69 6 Posted September 1, 2013 Hvala micha,sretno svima u ovom mjesecu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 1, 2013 Sad još samo da nađemo taj pult ?! Kak bre, pa u kladionu da idemo bre Hass-Juzni, over 39.5@1.9 i uzmemo novce Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted September 1, 2013 Kak bre, pa u kladionu da idemo bre Hass-Juzni, over 39.5@1.9 i uzmemo novce poslusao sam te bane .odigrao sam over 38,5 @1,75. Quote Share this post Link to post Share on other sites
baki30 4 Posted September 1, 2013 Ovaj mjesec samo ću pisati dobro jutro, dobar dan, dobra večer.... I to vi zovete aktivnošću, pa kakve to veze ima s tipserskim natjecanjem. Znam moja greška nisam u pravilima pročito da postoji ta varijanta aktivnosti..... Prvi put nailazim na taki zahtjev igranja....... Nema veze ne dobiva tko zna, nego tko se snađe... Quote Share this post Link to post Share on other sites
baki30 4 Posted September 1, 2013 Dobro jutro.... E ovaj mjesec samo sam aktivan. Nisam pročito dobro pravila i preletio sam preko te aktivnosti.. Ali zar aktivnost može nositi više od pedeset bodova da me neki tamo sa više netočni može preskočiti.... Ok razumim moja greška, ali opet ne kontam da nečija aktivnost s petog mjesta i zaostatka ne znam 40 bodova može napravit toliku razliku. Quote Share this post Link to post Share on other sites
baki30 4 Posted September 1, 2013 eto ga i dobra večer jel dosta za danas da mogu postavi parove Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 1, 2013 Pozdrav . Šta ima? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 1, 2013 Kak bre, pa u kladionu da idemo bre Hass-Juzni, over 39.5@1.9 i uzmemo novce Pa di si Valjevski pastuše..Jesi izlizo kožicu šta u odsustvu s foruma? Vidim članarina kladionicama i dalje redovita Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted September 1, 2013 samo kad si se ti nama vratio. Pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 1, 2013 Dobro jutro.... E ovaj mjesec samo sam aktivan. Nisam pročito dobro pravila i preletio sam preko te aktivnosti.. Ali zar aktivnost može nositi više od pedeset bodova da me neki tamo sa više netočni može preskočiti.... Ok razumim moja greška, ali opet ne kontam da nečija aktivnost s petog mjesta i zaostatka ne znam 40 bodova može napravit toliku razliku. To ti je pravilo drugog miša. Prvog izj... zamka, idući obrsti prste. Drugi put zipa Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 1, 2013 samo kad si se ti nama vratio. Pozdrav Pozdrav, prijatelju Malo sam svratio na kafu Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted September 1, 2013 nemoj samo svracati!.Ocekujem tvoje nocne predloge uskoro. :57bye: Quote Share this post Link to post Share on other sites