PERKAN Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Dobro jutro,pun pogodak! nazalost i Tipsarevic ispade ( solidna partija protivFerera) Quote
pimpbeckham Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Pozz...puno sportske sreće! Kreće i hokejaška sezona, danas MHL, već sutra i KHL... :28nhl: Quote
roberth Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Dobar dan.... Polako kreće i skijanje(prije još klizanje s palicama koji mi ne odgovaraju) .....no treba još čekati na klade..... Puno sreče u kladi i u natjecanjima...... Quote
Banega Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Ode Roger kuci... Dobro jutro.. Srecan mu put, bruka se samo umesto da okači rekete o klin dok je vreme! Quote
MysticAladin Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 (edited) 'daan.... Nisam se sjetio juče da trebam promijeniti bar kladionicu, da ne mogu apsolutno dva ista tipa se igrat...džaba mi ode dan i pogodjen tip Edited September 3, 2013 by MysticAladin Quote
micha Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 I danas za početak što bi rekao Banega, - egzotika, - Nepal -Pakistan under 2 @ 1.575. Kvota na under 2.5 bila je 1.50 , ali je sada 1.35. Mada mislim da je ovde i 1 gol mnogo. Quote
Banega Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 'daan.... Nisam se sjetio juče da trebam promijeniti bar kladionicu, da ne mogu apsolutno dva ista tipa se igrat...džaba mi ode dan i pogodjen tip Nije ti dzaba otishao dan, naucio si nesto Quote
Recommended Posts