Nadrealista 13 Posted September 3, 2013 Ne bude li proslo znacu ko je krivac ! ne bude li proslo kriva je tradicija Quote Share this post Link to post Share on other sites
MysticAladin 1 Posted September 3, 2013 Valerenga žene već 2-0... Zicer i info dana... Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted September 3, 2013 Idemo Wolvsi Quote Share this post Link to post Share on other sites
baki30 4 Posted September 3, 2013 VEČER RAJA, U NEDJELJU MI SUSJED DOBIO 18 TISUĆA MARAKA NA KLADINOICI, 15 PAROVA NA 4.5 KMMM... A MI PAR DNEVNO I SVAKI DRUGI PROMAŠAJJJJ.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted September 3, 2013 Jel ima jos neko problema sa unibetom ili je do mene? Quote Share this post Link to post Share on other sites
baki30 4 Posted September 3, 2013 ok je unibet kod mene evo malo prije igro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 3, 2013 Bravo Dinooooo prodje over na mišiće, taman sam se bio ohladio! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 3, 2013 Teggart iz penala u 87 minuti za spas pika! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted September 3, 2013 (edited) Bravo Dinooooo prodje over na mišiće, taman sam se bio ohladio! Pratio sam i ja, gutavo, ali prodje Edited September 3, 2013 by Dinno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted September 3, 2013 tradicije su tu da bi se rusile Ipak neki drugi put, tradicija se nastavila Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 3, 2013 Ćuti kad je proslo samo, napravise Irci prelaz iz dva u jedan, meni je ovo malo sumnjivo zbog velikog pada kvote na Portadown! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted September 3, 2013 Ćuti kad je proslo samo, napravise Irci prelaz iz dva u jedan, meni je ovo malo sumnjivo zbog velikog pada kvote na Portadown! I ja sam to pomislio. Navijao sam da domacin povede, jer sam ocekivao pobjedu portadowna.... no bilo kako bilo na kraju je ispalo super... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted September 3, 2013 bane , dobi Juzni na misice.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted September 3, 2013 Jel ima jos neko problema sa unibetom ili je do mene? Kod mene , malo hoće malo neće, ali više neće. Popizdim dok mi se ne otvori ponuda. Stalno neka izvinjenja i da pokušam ponovo. Quote Share this post Link to post Share on other sites