Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

03.09.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB01:05 CET (04/09/2013)Cleveland Indians - Baltimore Orioles(Money Line)Pick: Baltimore OriolesOdd: 1.95Bookie:Pinnacle SportsStake: 6/10Večeras se na Progressive Field,( Cleveland, Ohio ) igra meč između domaćih Indiansa(72-65) i gostujućih Oriolesa(73-63)...Obe ekipe još imaju šanse za pley of preko wild carda iako će i to biti jako teško jel je u igri dosta timova po meni Indiansi imaju jako male šanse za to bar mi tako trenutno izgledaju totalno su pali a mislim da je toga bio i svestan veoma iskusni i odlični menadžer Francona jel potezom da se odreknu jednog odliučnog power udarača Reynoldsa koji je otišao u Yenkije samim tim pokazuju aspiracije kluba naravno neznači da oni neće gristi do samog kraja jel mentalitet kod Amerikanaca je takav da i timovi koji nemaju nikakve šanse igraju maksimalno do samog kraja.Sa druge strane Oriolesi iako u zadnje vreme nisu bili sjajni ipak mi izgledaju daleko ozbiljnije preokrenuli su meč sa Yenkijima koji je već izgledao kao čišćenje dali ih je taj preokret trgnuo videćemo sinoć su prilično lako dobili sa 7-2 Indianse ali jednostavno moraju pobeđivati u serijama da nisu digli ruke od pley ofa pokazuje i potez dovođenja odličnog power udarača RF M. Morsea...Večeras na moundu za CLE: U.Jimenez (9-9, 3.95) dok za BAL: C.Tillman (15-4, 3.61) ja bi ovde ipak dao prednost Tilmanu.O Ubaldu sam puno puta pisao pičer svakako ogromnog potencijala ali sa problemom u glavi iako u zadnje vreme mnogo bolje baca ima problema sa suportom batera tako da ima samo dva wina na zadnjih 7 startova popravio je kontrolu lopte ali sa njim se nikad nezna kad ga dohvate onda se obično raspada mislim da je on po meri za udarače Bal. koji bi mogli da ga dohvate.Sa druge strane Tilman baca dosta dobro ove sezone ima sjajan odnos pobeda i poraza dobija fantastičan suport što je izuzetno bitno uz to prvi je desnoruki starter  u Bal. koji je došao još od 2006god. do 15 pobeda zadnja dva starta odbacao sjajno preživeo i Fenwey pa nevidim iako mu večeras neće biti lako što nebi odbacaodobro i na Progressive Fieldu.Hiterski iako i Indiansi imaju dobrih udarača ipak je prednost na strani Oriolesa.Kako bilo uzimam večeras pobedu Oriolesa ML....!!!

02:40 Arizona DB - Toronto BJ.........1 @ 1.68

Pinnacle

Arizoni (69-67) je ovo meč biti ili ne biti. U utrci za wild card, oni više ne smiju kiksati kao sinoć. Poraženi su od ovog Toronta sa 1-4 uz katastrofano napadačko izdanje. Ne mogu to opet ponoviti. Pogotovo ako se uzme u obzir da će za Blue Jayse (63-75) na mound izaći dešnjak Redmond (2-2 ERA 4.30). Visoka ERA pokazuje da Arizona neće biti bez šansi, naprotiv, imaće ih dovoljno, a onako lošu partiju od juče ne mogu ponoviti. Mislim da će večeras do bar 4 ili 5 runsa. 

Nasuprot Redmondu, za D'backse baca ljevak Wade Miley (9-9 ERA 3.55). Blaga prednost ide na njegovu stranu, više starta, konstantniji je, ljevak...ali mislim da će glavni adut večeras biti napad Arizone koji mora proraditi! 

Toronto je inače u dobroj formi, štaviše, odličnoj. Dobili su 4 od posljednjih 5 mečeva, ali bez ambicija za play off, ja se nadam da neće bit previše motivisani!

Baseball, MLB01:05 CET (04/09/2013)Philadelphia Phillies - Washington Nationals(Money Line)Pick:  Washington NationalsOdd: 1.61Bookie:Pinnacle SportsStake: 8/10Večeras se na Citizens Bank Park,( Philadelphia, Pennsylvania) igra meč između domaćih Philliesa(63-75) i gostujućih  Nationalsa(69-68)...Drugi meč u seriji sinoć su Philliesi dosta sretno dobili sa 3-2 iako Nationalsi jako teško mogu do pley ofa ali sigurno da dok ima nade da će dati sve od sebe ja im večeras dajem možda i poslednju šansu ako večeras sa ovakom prednošću na moundu i ovakim lineupima gde oni igraju sa najjačim sastavom dok Fila bez 3 najjača udarača ako nemogu taku prednost da iskoriste neznam šta još treba!!!Da pomenem i to da je Was.bio jedan od najvećih favorita u ligi ali brojne povrede tokom sezone i dosta linija koje nisu pružile očekivano tu naqjviše mislim na bulpen koji je trebao da bude mnogo mnogo bolji mnoge okolnosti su uticale da sezona bude razočarujuća ali šta je tu je svakako će dati sve od sebe da bar poprave utisak!!!Večeras na moundu za PHI: Ethan Martin (2-3, 6.39) dok za WAS: Gio Gonzalez (8-6, 3.50) svakako da je velika prednost na strani Gonzaleza.Martinu prva sezona u karijeri i zasad jako loše prolazi mislim da ga jednostavno moraju dohvatiti udarači Was.Gonzalez svakako odličan pičer posle sjajnog starta u zadnje vreme imao par lošijih startova ali u karijeri sa Filom sjajna statistika 4-1 2.31 i večeras se nadam dobrom izdanju posebno sa ovako oslabljenim lineupom domaćina.I hiterski svakako prednost na strani gostiju koji igraju u najajčem sastavu dok Fila bez J. Rollins,C. Utley i D. Brown tri svakako najbolja hitera ako neračunam odavno povređenog  R. Howarda.Kako bilo mislim da je večeras sve na strani Nationalsa i uzimam ih za jači ulog...!!!!