Nadrealista 13 Posted September 4, 2013 Pozz.... Gledam rezultate 1.poluvrijemena prvih parova i sami čudni rezultati..... Finska protiv Turske vode s 32:19 Gruzija protiv Poljske s 39:24.....ja odigrao tip X2 Latvija protiv BiH vode za 10 koševa - i ovdje igrao tip X2 i Velika Britanija vode za 4 koševa..... tako ce i zavrsit, od cetri utakmice tri iznenadjenja.. nije ni kosarka sto je nekad bila Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted September 4, 2013 Dobar dan , pun pogodak! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted September 4, 2013 Ja kad sam video kvotu,nisam mogao da verujem...ipak su sampioni,a kvota presmesna...ja krecem sa + 10,5 na njih danas u betu,pa do sutra cu verovatno probati i cistu dvicu negde... Ha ja isto kontam da je kvota prevelika...iako evo ti "nekakva" analiza sa coversa: http://www.covers.com/pageLoader/pageLoader.aspx?page=/data/NFL/matchups/g1_preview_1.html iako Čika Crni smatra da su oni lakrdijaši, ali znaju i pogoditi, a prognoza je u granici što si i ti postavio...hehe...sretno nam bilo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 4, 2013 ja na brzinu odigrao tiket Nemacka+14,Italija+4.5, Litvanija, Over gaske ferer 38.5, i bristol c bristol r 2-3 gola. pa kako bude sve na kamaru! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted September 4, 2013 Prosli mi Ukrajinci i Crnogorci i to oba sa po 1 razlike. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 4, 2013 (edited) Prosli mi Ukrajinci i Crnogorci i to oba sa po 1 razlike. nisi platio na mostu, platićeš na ćupriji Edited September 4, 2013 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted September 4, 2013 Srbija igra sasvim solidno,imali smo sanse da prelomimo sad mec,+ 13,ali dobro,i dalje imamo sve u svojim rukama... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted September 4, 2013 nisi platio na mostu, platićeš na ćupriji Nista ja ne placam, ali niti ne dobivam. Samo pogodak na takmicenjima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted September 4, 2013 Koji rez. na u kosarci !!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted September 4, 2013 'jutrooo... Košarka danas Juče katastrofa Od 6 listića, prođe mi samo 1 i to onaj prvi... A onda sve po jedna: D. Dale, M. Williams, Hewitt, Westerlo 3+ i na kraju Meksiko +5,5 Danas katastrofa....to važi za mene, nadam se da kod tebe nije bilo!! živa katastrofa..... :icon_mad: laku noč!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 4, 2013 ja na brzinu odigrao tiket Nemacka+14 ,Italija+4.5 , Litvanija , Over gaske ferer 38.5 , i bristol c bristol r 2-3 gola . pa kako bude sve na kamaru kombo od @19 ode u nepovrat zahvaljujuci bednoj partiji Litvanije. ako Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 4, 2013 kombo od @19 ode u nepovrat zahvaljujuci bednoj partiji Litvanije. ako u stvari to je ova beda Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted September 4, 2013 Fantasticna igra Srbije...Svesti Litvaniju na 56 poena?Ne secam se da je nekome to uspelo u skorijoj proslosti...Ne da mi se traziti podatak,ali mislim da to nikad pre nikome nije uspelo...Bravo momci!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 4, 2013 Svelu su ih sada na 56, u sledecem eventualnom duleu pucaju u hendikepu, pazi sto sam ti rekao Quote Share this post Link to post Share on other sites