Crni 23 Posted September 4, 2013 (edited) Baseball, MLB01:05 CET (05/09/2013)New York Yankees - Chicago White Sox(Handicap)Pick: New York Yankees -1 Samo VOID a vodili 6-1 u 8 i na 2 u autu dobiju 3 rana Odd: 1.73Bookie:Pinnacle SportsStake: 7/10Pobeda Yankeesa sa više od 1 razlike ako pobede sa 1 razlike tip je VOID!Večeras se na Yankee Stadium,( Bronx, New York) igra meč između domaćih Yankeesa(74-64) i gostujućih White Soxa(56-81)...Treći meč u seriji prethodna dva su dobili Yenkiji -09/03/13 NYY 6 - CHW 409/02/13 NYY 9 - CHW 1Sinoć su Yenkiji bili na pragu poraza gubili 4-1 do 8inn. ali onda postižu čak 5 ranova i dobijajau meč i sigurno podižu samopouzdanje pred finiš sezone.Oni ovake mečeve jednostavno moraju dobiti ako hoće da ostanu u igri za pley of jel im posle večerašnjeg meča predstoji možda i ključna serija sa Red Soxima od čak 4 meča realnije je da dopley ofa dođu kroz wild card ali i tu ima čak 4-5 timova koji se bore za kartu!!!Večeras je sve na njihovoj strani i oni to moraju da iskoriste...Večeras na moundu za NYY: CC Sabathia (12-11, 4.91) dok za CHW: E.Johnson (0-0, 0.00)Sabathia sigurno ne baca svoju najbolju sezonu to jest baca ispod svakih očekivanja mislim da je krajnje vreme dapruži jednu dobru partiju CWS su mu uvek ležali u karijeri ima sjajnu statistiku protiv njih 18-4 3.63...Sa druge strane debitant i uvek velika nepoznanica dobijo je šansu zbog sjajnih igara u minorsima ali svakako da nije isto bacati u Minorsima i u pro. ligi dosad je pokazao da ima dobru kontrolu lopte što će mu večeras biti najpotrebnije.Ali mislim da Bronx nije najbolje mesto na Svetu gde želite da imate svoj debi jel su se Yenkiji dosta dobro komletirali od povreda uz par pojačanaj i udaraju sve bolje neverujem da može dugo da izdrži na moundu a bulpen CWS se prethodna dav dana pokazao u lošem svetlu no videćemo ako uspe da na Yankee Stadiumu odbaca odičan meč svaka čast!!!Hiterski svakako velika prednost na strani Yenkija i uzimam pobedu Yankeesa u hendikepu...!!! Edited September 5, 2013 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted September 4, 2013 (edited) Baseball, MLB01:10 CET (05/09/2013)Cincinnati Reds - St.Louis Cardinals(Money Line)Pick: St.Louis Cardinals Odd: 2.14Bookie: MarathonbetStake: 5/10Večeras se na Great American Ball Park,( Cincinnati, Ohio) igra meč između domaćih Redsa(78-61) i gostujućih Cardinalsa(79-59)...Treći meč u seriji prethodna dva su dobili Redsi -09/03/13 CIN 1 - STL 0 09/02/13 CIN 7 - STL 2Svakako veoma važan meč za oba tima Redsi pobedom da smanje prednost nad rivalima dok Cardinalsima nikako nebi METLA dobro došla pred seriju na Bushu sa vodećim Piratima.Isto kao i u seriji sa Piratima najveći problem suport batera što bi najmanje trebalo da bude problem kod ekipe sa sjajnim ofanzivnim delom ali nadam se večeras da to nebi trebao da bude problem!!!Svakako dva ofanzivno veoma moćna tima iako to sinoć nisu pokazali na prvom meču sam uzeo Over koji je ušao ali večeras ću pokloniti poverenje Cardinalsima ponajviše zbog startera večaeras!!!!Večeras na moundu za CIN: Bronson Arroyo (13-10, 3.66) dok za STL: Shelby Miller (12-9, 3.13)Arroyo je pičer od koga se u karijeri svakako mnogo više očekivala ali on to nije ispunio samo na trenutke to pokaže.Dok protiv Cardinalsa u karijeri ima katastrofalnu statistiku 8-16 4.70 nadam se ni večeras da neće biti sjajan jel na zadnjem startu pre mesec dana upravo isto na Ball Parku su isti bili starteri tada je Aroyo izdržao na moundu samo 3 inn. i dozvolio čak 7 ranova u porazu od čak -08/02/13 CIN 3 - STL 13Upravo na tom meču je strter bio i Miller koji je odbacao sasvim solidno 5inn. dok u karijeri na dva starta sa Redsima ima 1-0 2.45 eru nadam se i večeras solidnom njegovommeču uz dobar suport batera.Svakako težak meč možda i za izbegavanje ali ja po ovakoj kvoti moram uzeti Cardinalse ML u većini kladionica je kvota u padu po meni bi trebale kvote da su izjednačene što će do kraja možda i biti!!!Kako bilo ja uzimam pobedu Cardinalsa ML...!!! Edited September 5, 2013 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted September 4, 2013 (edited) SAN DIEGO-S.FRANCISCO manje od 7.5 @1,75 00:40 supersportOvo je borba dvije momčadi koje su do sada dosta loše. Za domaćine će zaigirat ljevak Eric Stults (8-12, 3,81 ERA), koji vjerojatno nije mogao dočečekati da zaigra pred domaćom publikom. Njegov ERA na Petco Park je odličan 2.63. U posljednjih šest igara kod kuće počinje igru i nije dopustio više od tri staze, a ne postoji razlog zašto on ne bi mogao to učiniti i danas. Gosti će se pokušati osloniti na svog najboljeg Tima Lincecuma (8-13, 4,38 ERA) koji je bio sjajan u posljednje igre u Arizoni - Nijednom nije dopustitio optrčavanje tijekom šest inninga. To je bila druga pobjeda u nizu. Zadnji put je igrao u San Diegu, on je tu napravio za baseball povijesno bacanje ostvarivši strikeout od 13 batters U zadnjih 13 utakmica na Petco Parku Linecum ima prosječno 6-3 i 2,22 ERA.San Francisco ima samo 3.58 runova u posljednjih 10 utakmica, dok su Padersi još gori s prosječnih 2,95.Sve navedeno upućuje na manje od 7,5 runova molim vas da se ne smijete mojim izrazima koje koristim Edited September 5, 2013 by snježana Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted September 4, 2013 Sjajna analiza za jednu damu i pik je Quote Share this post Link to post Share on other sites