Zizu 4 Posted September 5, 2013 Dobro jutro.....sjajna pobede Srbije,zaista nisam ovo ocekivao....ali ocito da Duda jednostavno zna da izvuce maximum...koliki god da je on... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted September 5, 2013 I ja malo gledao iako nepratim ali stvarno su se borili kao Lavovi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted September 5, 2013 Jutarnji pozdrav! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted September 5, 2013 Dobro jutro Quote Share this post Link to post Share on other sites
snježana 0 Posted September 5, 2013 dobro jutro sretno Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted September 5, 2013 Dobar dan..... bio sam na šišanju i sada sam još čelavi...... a sada drugi puta na , tko se mi pridruži...u prednosti su cure.....pa tek onda svi ostali.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted September 5, 2013 Pocinje NFL danas,cini mi se,nikad neizvesnija sezona,otkad pratim,niko bas ne odskace,kao veliki favorit,a iskreno mislim da bar 6-8 timova mogu postati sampioni.....u tome jeste i draz ovog sporta... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted September 5, 2013 (edited) Pocinje NFL danas,cini mi se,nikad neizvesnija sezona,otkad pratim,niko bas ne odskace,kao veliki favorit,a iskreno mislim da bar 6-8 timova mogu postati sampioni.....u tome jeste i draz ovog sporta... Možda si u pravu ali K.C.Chiefsi sigurno nisu među tih 6-8 timova Edited September 5, 2013 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted September 5, 2013 (edited) Dobar dan,pun pogodak! Sta danas igrati? Kosarka .EP; -juce samo dva realna rez. Fudbal U21 ; mozda neke favorit na zajednicki listic tenis :zavrsnica US Opena najbolje iz svakog sporta po jedan FIKS pa na zajednicki listic Edited September 5, 2013 by PERKAN Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted September 5, 2013 Možda si u pravu ali K.C.Chiefsi sigurno nisu među tih 6-8 timova Naravno da nisu,nisam ni mislio na nas....ali da mozemo mnogima pomrsiti racune,u to sam siguran... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 5, 2013 Dobar dan..... bio sam na šišanju i sada sam još čelavi...... a sada drugi puta na , tko se mi pridruži...u prednosti su cure.....pa tek onda svi ostali.... Sta sad mislish, ošišao si se na ćelavo pa ćeš bolje ipresionirat Snežanu Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted September 5, 2013 pozz Mladi Srbije bi trebali pobediti Cipar i verovatno Spanci inace uspeo sam da obrnem bonus na Betspace i ostala neka sica i moram ih barem sto se toga pohvaliti da su brzo isplatili za par sati su pare na MB Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted September 5, 2013 pozz... Quote Share this post Link to post Share on other sites
igoric69 6 Posted September 5, 2013 Dobra večer svima Quote Share this post Link to post Share on other sites