Jump to content
Sign in to follow this  
Catalonec4ever

06.09.2013 - Tenis

Recommended Posts

21:45, Serena Williams - Na Li, tip: vise od 2.5 seta, @3.50, Bet365, 8/10

Obe igracice su u sjajna forma. Williams je imala neverovatan US niz gde je pobedila na veci deo turnira, izgubila je samo jedan mec i cetiri ukupno na hardu ove sezone. Bila je predobra, dobijala je meceva sa 2-0 bez nikakvih problema. Njena najveca borba su bili mecevi protiv igracice koji udaraju dosta snazno, u njen slucaj to je bilo Stephens i Azarenka. Do sad je bila impresivna, odlican grand slam. Sa druge strane, Na Li je vec mesecima unazad jako konstatno, krenula je bolje da igra od kad je promenila trener. Njeni rezultati su dosli mnogo brze nego sto se ocekivalo. Veoma dobri turniri u zadnje vreme, odlican napredak u njenoj igri koj je ocigledan a samim tim bolja pozicija na WTA listi. Izgubila je samo pet meceva na hardu ove sezone ali moram da napomenim da su tih poraza bili na pocetku sezone. Dobila je odlican zdreb do sad, lako je prosla, dobila je skoro svih meceva u dva seta osim posledni duela kad ja zagubila drugi set u tie-breaku. Sve ukupno, odlican tenis.

Ja tu jednostavno moram da probam sa malo drugacija varijanta koja po meni ima svoj value. Ne rangiram Williams kao tako velik favorit u ovog duela, ne protiv fighter-a. Amerikanka vodi sa 8-1 u megusebnih duela ali od 2009 god. pa do sad, Serena je uvek imala tezi posao protiv Na Li, gde je u veci deo meceva imala dosta srece na svoju stranu. Ovih pobeda sa 2-0 ne prikazuju realnost, ne osobeno onaj posledni duel u Cincinnati kada je Na Li dva pute servirala da potvrdi set.

Sretno!

:crossfingers: 

19:45 Azarenka - Penneta (+3,5)......2 @ 2.50

Supersport

Ženski tenis! Najveće zlo medju sportovima definitivno! Zato sam danas odabrao neku vrstu iznenadjenja. Azarenka je postavljena kao veliki favorit protiv odlične Pennete na ovom turniru. Azarenka na svom servisu uopšte nije na nivou na kome zna bit. Dosta često gubi svoj servis, previše je labilna na njemu, a Penneta igra tenis karijere. Mislim da je u fantastičnom naletu adrenalina i da bi mogla iznenaditi Azarenku večeras. Dosad je četiri puta Penneta bila postavljena kao autsajder, odnosno teniserka sa manjim izgledima za prolaz, ali je prošla redom Saru Errani, Kuznetsovu, Simonu Halep i Robertu Vinci. Respektabilna imena, a kad bi dodala Azarenku, bila bi to prava senzacija. Azarenka je imala dosta oscilacija u svojoj igri u dosadašnjem dijelu turnira i ne ulijeva mi povjerenje.