mostovoj 44 Posted September 8, 2013 Dobar vam dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted September 8, 2013 Ipak volimo tu Ameriku...šta ću, moram, nova je sezona, još dok NHL krene, aooooooo...pozz Ja doduše volim samo sport odande a više sam okrenut ka severu Evrope Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted September 8, 2013 (edited) Ma jasno...ni ja ih ne mogu "probaviti"...naziv Amerika mi je sve zajedno NHL, NBA, NFL, MLB, WNBA, NCAA...sport...pozz Edited September 8, 2013 by pimpbeckham Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted September 8, 2013 Prvo kolo je,dosta rizicno,ali na moje mozes slobodno da probas,....mislim da smo bas jaki ove sezone... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted September 8, 2013 (edited) Prvo kolo je,dosta rizicno,ali na moje mozes slobodno da probas,....mislim da smo bas jaki ove sezone... Kao i svaku sezonu u zadnjih par godina zračiš istim optimizmom Edited September 8, 2013 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
igoric69 6 Posted September 8, 2013 Pozdrav ekipi i sretno svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted September 8, 2013 Kao i svaku sezonu u zadnjih par godina zračiš istim optimizmom Da,da,ali ove nadam se s pravom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted September 8, 2013 Ma jasno...ni ja ih ne mogu "probaviti"...naziv Amerika mi je sve zajedno NHL, NBA, NFL, MLB, WNBA, NCAA...sport...pozz kad pocinje NHL ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 8, 2013 kad pocinje NHL ?? 01.10. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted September 8, 2013 kad pocinje NHL ?? 14/09 počinje predsezona http://www.nhl.com/ice/schedulebyweek.htm?navid=nav-sch-main# Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted September 8, 2013 kad pocinje NHL ?? Sto pitas, jel da bacas pare bezveze Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted September 8, 2013 Sto pitas, jel da bacas pare bezveze bolje ih baciti na kvotu 2.50 nego ko ti na 1.50 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted September 8, 2013 Prvo kolo je,dosta rizicno,ali na moje mozes slobodno da probas,....mislim da smo bas jaki ove sezone... 28-2 Quote Share this post Link to post Share on other sites