Zizu 4 Posted September 9, 2013 Pozz...idemo dalje za iste pare... Sinoć stvarno odličnih tekmi na otvaranju NFL sezone...jedva čekam iduće kolo... Nije ovo jos gotovo...imas 2 sjajna meca veceras...mada ne znam kako cu sve izdrzati,valjalo bi i finale USA opena gledati,pa nastaviti NFL,a ceo dan radim(i sad sam na poslu )... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted September 9, 2013 Naravno da se i večeras prati...nisam bezveze kupio NFL network TV, a majstorica jučer po meni definitivno cowboysi i Giantsi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted September 9, 2013 Pozdrav svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted September 9, 2013 Dobro vece...Sto se mene tice,napadace se Hou veceras....i over na Wash-Fila... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted September 9, 2013 Dobro vece...Sto se mene tice,napadace se Hou veceras....i over na Wash-Fila... na kom kanalu gledas? Ja sam juce pregledao celu ponudu SBB-a i nisam nasao. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted September 9, 2013 na kom kanalu gledas? Ja sam juce pregledao celu ponudu SBB-a i nisam nasao. Imas dosta prenosa,na CS...ako ga nemas,tu je neki stream... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted September 9, 2013 Nadal ubi u prvom setu,ali sto je najgore,Novak uopste ne igra lose...a Rafa dere li dere.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted September 9, 2013 (edited) http://www.njuz.net/direktan-prenos-srbija-crna-gora/ 21:46 Srpski košarkaši priznali da su ih kasno obavestili da ne moraju da izgube od Crne Gore. Edited September 9, 2013 by rockytomas Quote Share this post Link to post Share on other sites