Jump to content

Recommended Posts

Posted

Baseball, MLB01:10 CET (11/09/2013)Tampa Bay Rays - Boston Red Sox(Money Line)Pick:  Tampa Bay RaysOdd: 1.78Bookie: MarathonbetStake: 6/10Večeras se na Tropicana Field, (St. Petersburg, Florida ) igra meč između domaćih Raysa(78-64) i gostujućih (87-58)...Derbi A.L. East Bost. vodi dosta ubedljivo ali još nije obezbedio titulu u diviziji dok Tampa je lošom serijom zaostala ali još imaju realne šanse za wild card ali jednostavno moraju dobiti ovu seriju ja ću uzeti Rayse ML...!!!Večeras na moundu za TB: David Price (8-7, 3.51) dok za BOS: Clay Buchholz (9-0, 1.71) svakako dva odlična pičera !!!Price iako ne baca sjajnu sezonu i nikako da uspostavi formu ipak daleko bolje baca u Tampi i u karijeri sa Red Soxima ima sjajnu statistiku 10-5 2.98 i večeras mora da bude na visini zadatka nadam su uz solidan suport batera.Sa druge strane  Buchholz pičer koji je bacao sezonu karijere do 8 juna i u svim kategorijama bio najbolji u ligi ali nažalost desila mu se povreda koja ga je odvojila od brdašca čak 3 meseca i pitanje je koliko će ući spreman u meč kao i to da i ako bude dobar na brdašcu sumnjam da će provesti više od 5 izmena jel neverujem da će u Bos. rizikovati sa novom povredom pred pley of.Oba tima imaju odlične lineupe iako je Bos. u boljoj formi ja verujem da udarači Tampe mogu večeras da daju solidan suport svom pičeru.Kako bilo uzimam pobedu Raysa ML...!!!

Posted
Baseball, MLB
01:10 CET (11/09/2013)
Cincinnati Reds - Chicago Cubs(Handicap)
Pick: Cincinnati Reds -1.5
Odd: 1.93
Bookie: Pinnacle Sports
Stake: 5/10

Večeras se na Great American Ball Park, (Cincinnati, Ohio ) igra meč između domaćih Redsa(82-63) i gostujućih Cabsa(61-82)...
Sinoć su Redsi sebi dopustili luksuz da izgube meč nisu ni jednu šansu iskoristili i izgubili sa 2-0 prišli bi na samo jednu pobedu od Cardinalsa nemaju više prava na kiks i moraj dobiti ovu seriju ja ću i večeras igrati na njih u hendikepu.
Po meni je i večeras sve na njihovoj strani na moundu za CIN: Tony Cingrani (7-3, 2.79) dok za CHC: Edwin Jackson (7-15, 4.91) svakako daleko bola sezona za Cingrania i njemu bi daoprednost kao i veliku prednost u hitingu..
Redsi večeras najjači tim -

1. Shin-Soo Choo (L) CF
2. Brandon Phillips ® 2B
3. Joey Votto (L) 1B
4. Ryan Ludwick ® LF
5. Jay Bruce (L) RF
6. Todd Frazier ® 3B
7. Zack Cozart ® SS
8. Ryan Hanigan ® C
9. Tony Cingrani (L) P

Dok Cabsi -

1. Starlin Castro ® SS