Jump to content
Sign in to follow this  
pimpbeckham

11.09.2013.

Recommended Posts

01:05, Philadelphia Phillies-San Diego Padres, tip: 1, @1.60, bet365, 6/10

 

WHERE: Citizens Bank Park, Philadelphia, Pennsylvania  

 

GAME: San Diego Padres (66-77) at Philadelphia Phillies (66-78)

 

PITCHING MATCHUP: Padres LH Eric Stults (8-13, 4.07 ERA) vs. Phillies LH Cliff Lee (12-6, 3.01)

 

U večerašnjem rasporedu MLB utakmica, za prognozu sam odabrao pomalo neatraktivan dvoboj na Citizens Bank Parku. I Philliesi i Padresi daleko su od borbe za doigravanje, a budući je završnica sezone, ova  i slične utakmice ostaju na margini medijskog praćenja. S obzirom na trenutnu formu obojice večerašnjih startera, moj izbor je pobjeda domaćina.

 

San Diego je sinoć u prvoj utakmici serije slavio s visokih 8:2, a istaknuli su se s po 3 hita Jedd Gyorko i Chase Headley. Domaći pitcher Cloyd morao je već nakon četvrtog inninga napustiti „brdašce“. Gosti tako imaju 4 pobjede u nizu, odnosno 5 pobjeda u posljednjih 6 utakmica. Ipak večeras na moundu imaju vrlo slabog Erica Stultsa, koji ima 0-6 omjer pobjeda i poraza uz 5.68 ERA-u u posljednjih devet outinga. U posljednjem outingu protiv San Francisco Giantsa, Stults je dozvolio 7 runova i 9 hitova (od kojeg su čak 3 bili home-run udarci) u 4 2/3 inninga provedenih na moundu. Što se tiče gostujućih utakmica(15), Stults ima poprilično loš učinak od 3-9 omjer uz 5.04. Unatoč dobroj formi nekoliko udarača u momčadi (Guzman, Headley, Cedeno, Rivera), ljevoruki bacač gostiju teško može računati na uspjeh protiv Philliesa.

 

Posebice i stoga što Philadelphia na mound večeras šalje svoje prvo ime rotacije ove sezone, Cliff Leeja. U posljednja tri outinga(dozvolio svega 4 runa) ima dvije pobjede i jedan no-decision, uz fantastičnu 1.71 ERA-u. Potvrda dobre forme je i njegov posljednji outing u petak protiv Atlante Bravesa, u kojem je Lee dominirao kroz 8 inninga, dopustivši 2 hita i jedan run, a upisao je i 10 strikeouta uz niti jedan walk. Manager Philliesa Ryne Sandberg ostavio je bolesnog Halladaya na „ledu“, i Lee će izaći na mound. Svakako želi „revanš“ za poraz u San Diegu. Tamo je u međusobnom dvoboju protiv Padresa imao briljantan nastup, kada je u devetom inningu imao 3:0 vodstvo i 4 dozvoljena hita. I umjesto da upiše shutout pobjedu, nakon gubitka dvije baze Lee je zamijenjen, a closer Papelbon je sve prokockao i upisao poraz u desetom inningu. Philiesi su imali jako razočaravajuću sezonu, tek ovaj 5-5 omjer pobjeda i poraza sad pred kraj regularnog dijela, ipak pokazuje da uslijed brojnih ozljeda i loših pojedinaca u rotaciji imaju ekipu za bolju poziciju od trenutačnog trećeg mjesta u diviziji East u Nacionalnoj ligi. U prilog im ide i činjenica da od 2004 godine protiv Padresa imaju omjer 44-20, a Padresi ove sezone u gostima katastrofalnih 25-44: Sigurna pobjeda Philliesa.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport
Broj para iz kladionice: 17449

Vrijeme odigravanja: 01:10
Naziv para: Tampa Bay(1.in.)-Boston
Tip para: X ( 1. inning )
Tečaj: 1.700

Ev. dobitak: 6.700
Ev. gubitak: 1.700

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...