Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

14.09.2013.

Recommended Posts

American Football, NCAA
21:30 CET (14/09/2013)
Texas A&M - Alabama(Handicap)
Pick:  Texas A&M +10.5
Offered at: 1.74 (Pinnacle Sports)
Stake: 6/10

Večeras se na Kyle Field, (College Station, Texas) igra meč između domaćih Aggies(2-0) i gostujućih Crimson Tide(1-0)...
Svakako derbi večeri u celom NCAAFB između vladajućih Šampiona Alabame koja je i rankirana kao No.1 i No.6 Texas A&M tima koji bi se lako mogao naći možda i na BCS Bowlu ali svakako izuzetan tim koji ima čudotvornog QB Manziela.
Iako većina forsira večeras Alabamu i najavljuje ovaj meč kao veliku osvetu Alabame jel ih je prošle sezone Texas A&M tukao i to kući -

11/10/12  TAM 29 - ALA 24

I prekinuo njihovu vladavinu nepobedivosti na domaćem terenu i tada je Texas bio podcenjen hendikep je bio sećam se čak +15 i tada sam ih uzeo u singlu i gledao ceo meč a kao i tada i sada su podcenjeni i to kući mislim neopravdano iako naravno Alabama može svakog da pobedi 20 razlike mislim da to večeras svakako neće biti lako.
Iako su imali dve nedelje da se pripreme za Menzela kojeg prošle sezone nisu uspeli da zaustave ni kroz vazduh bio je gotovo savršen 24/31 253y 2 TD a ni po zemlji njegov ples pretrčao im je 92Y ali o njemu ću nešto kasnije na tom meču je i odbrana Texasa bila sjajna iako to svakako nije bolji deo ekipe.
Inače da Alabamu čeka pravi pakao na stadionu od 82,589 a kakva je atmosfera govori nadimak stadiona (Home of the 12th Man).
Ali svakako najveća pretnja Alabamiće biti fenomenalni QB Johnny Manziel svakako ubeđen sam buduća velika zvezda i NFL-a ali otom potom.
Gledao samga više puta prošle sezone zaista kvoterbek koga je izuzetno teško čuvati ima fantastičan pregled igre precizan je malo greši ali svakako najimpozantnija je njegova kretnja iako bele puti izuzetno brz i neverovatno menja pravac često trči prošle sezone preko 1000y trčanjem uz 20 TD svakako mu neće biti lako protiv sjajne odbrane Alabame ali već je jednom pokazao da nisu nedodirljivi i videćemo hoće nešto tako i ponoviti!!!
Ali nije samo on pretnja gostima tu su i dva  trkača Ben Malena i Tra Carson koji su bili solidni u prvadva kola kaoi fenomenalni WR Mike Evans 239Y 2TD.
Sa druge strane Alabama svakako sjajan kolektiv i njihova najveća snaga je svakako granitna odbrana kajasvom napadu daje sjajne početne pozicije.
Napad predvodi QB AJ McCarron koji je solidan kvoterbek ali svakako nespada u sjajne bacače u prvom meču se nije proslavio odigrao je daleko ispod očekivnja.
Svakako predstoji jedan sajajan nadsam se i neizvesan meč po meni su domaćini podcenjeni i ja ću ih uzeti u hendikepu neverujem da i ako izgube da će to biti baš ubedljivo a nebi me iznenadilo da opet prirede iznenađenje no videćemo...!!!Dok sam pisao kvota je upadu na domaćina ali i dalje solidno plaća ja sam uzeo ovaj hendikep po @1.79...

FT: 42-49   Posted Image    Posted Image
Edited by Crni

19:05 Boston Red Sox - NY Yankees.......2 @ 2.41

Bet365

NY Yankeeyi love wild card za play off i svaka im je utakmica biti ili ne biti. Njihov je cilj dohvatiti Tampu u American League, a večeras će im u tome pokušati pomoći C. Sabathia koji će bacati sa mounda. Sabathia ove godine ima čak 30 startova i omjer 13-12, što ga čini jednim od najkonstantnijih bacača Yankeesa. Ipak, ne baca kako se od njega očekuje, ali ima puno povjerenje trenera, iako mu je ERA 4.82. Lester je od 2009 godine dobio 8 mečeva protiv Yankeesa. Ipak, posljednji njegov start protiv Yankeesa završio je neslavno porazom Bostona 4-3. Lester ima nešto bolji učinak ove sezone, omjer 13-8 i ERA 3.86 govore da bi on trebao imati prednost večeras, ali obzirom da su Yankeesi izgubili jučer i da više kikseva ne smiju da dopuste, igram na njih i očekujem da iznenade noćas.

03:10, LA Dodgers-San Francisco, tip: 1, @1.64, bet365, 5/10

WHERE: Dodger Stadium, Los Angeles, California

GAME: San Francisco Giants (67-81) at Los Angeles Dodgers (86-61)

PITCHING MATCHUP: Giants RH Tim Lincecum (9-13, 4.40 ERA) vs. Dodgers RH Ricky Nolasco (13-9, 3.14)

Za većerašnji izbor iz MLB-a, odlučio sam postaviti pick za treću utakmicu serije između Giantsa i Dodgersa u okviru NL divizije West. Prošlogodišnji prvaci nakon razočaravajuće sezone teško će se suprotstaviti Dodgersima, koji što prije žele osigurati mjesto u doigravanju. Iako su gosti sinoć slavili protiv Kershawa, ne ostavljam im previše šanse protiv Rickyja Nolasca.

O domaćem pitcheru pisao sam i prije nekoliko dana, i samo je potvrdio moja saznanja o fantastičnoj formi, nakon što je zamijenio Istočnu obalu Amerike, onom Zapadnom. Od kako je Nolasco u LA-u, ima 8-1 omjer pobjeda i poraza, uz 2.07 ERA-u. U posljednjih 10 outinga ima 7-0, uz 2.11 ERA-u. Nolasco je dozvolio 7 runova u posljednjih 7 nastupa, te je u 10 od 12 starteva za Dodgerse dopustio 2 ili manje runova. U posljednjem outingu protiv Arizone dozvolio je jedan run i 3 hita kroz 6 2/3 inniga provedenih na moundu. U međusobnim susretima protiv Giantsa u karijeri ima 5-3 omjer pobjeda i poraza uz 2.09 ERA-u. U vrhunskoj je formi, protivnicima dopušta „mrvice“, i teško gosti mogu do iznenađenja.

Giantsi imaju na gostovanjima mizernih 29-43, i to je jedna od činjenica koja ide u prilog Dodgersima. Udarači domaćina i sinoć su imali više postignutih hitova, ali pobjeda je pripala „divovima“. Za goste će večeras na mound Tim Lincecum, koji ove sezone baca sistemom toplo-hladno. U prošlom outingu je upisao no-decision protiv Houstona. Na moundu je proveo 8 inninga, kroz koje je dopustio 7 hitova i 2 runa. U karijeri inače ima solidne brojke protiv LA-a, 8-6 omjer pobjeda i poraza. Ipak ove sezone ima nešto slabiji skor 1-1 i 3.48 ERA-u.  Sinoć je LA malo i rotirao u lineupu (Young, Van Slyke), a večeras od početka očekujem Gonzalesa, Crawforda i Gordona. Domaći udarači su s većim BA-om, i uz Nolasca bi trebali do pobjede.