Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

16.09.2013.

Recommended Posts

Američki - NFL
02:40h Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers(Handicap)
Tip: Cincinnati Bengals -5.5
Kvota: 1.81
Pinnacle Sports 6/10

Večeras se na Paul Brown Stadium, (Cincinnati, Ohio) igra meč između domaćih Bengalsa(0-1) i gostujućih Steelersa(0-1)...
Oba tima su počela sezonu sa porazima i večeras će pokušati da dođu do pobede koja je veoma važna.
Mislim da skoro nisu Bengalsi bili toliki favoriti protiv Pit. kao pred večerašnji meč a isto tako smatram da Pit. nije unazad možda i desetak godina imao ovako loš rosters tu prvenstveno mislim na ofanzivu dok i odbrana je slabija nego prošle sezone.
Bengalsi su pokazali u prvom meču dobru partiju ali su na kraju ipak poraženi dok je Pit. gledao sam ceo meč delovao jako loše posebno napad koji je bio gotovo bezopasan.
Bengalsi imaju dosta dobar i mlad tim sa sjajnim Head Coachom Marvin Lewisom tu je i QB Dalton koji svakako ima veliki potencijal ali puno i greši iako večeras naspram sebe ima svakako veoma tvrdu odbranu olakšavajuća okolnost bi mogla bitida Pit. ima dosta povreda posebno problem izbačena su iz stroja dva CB.
Pit. iako sa Big Benom ali sa malo kvalitetnih napadačkih opcija i mislim da je večeras prednost na strani Bengalsa i uzimam ih u hendikepu...!!!

Bejzbol - MLB
02:10h Kansas City Royals - Cleveland Indians(ML)
Tip: Cleveland Indians
Kvota: 2.35
BET365  5/10

Večeras se na Ewing M. Kauffman Stadium, (Kansas City, Missouri ) igra meč između domaćih Royalsa(78-71) i gostujućih Indiansa(81-68)...
Iako večeras Royalsi imaju prednost na moundu po meni su večeras Indiansi previše podcenjenii ja moram po ovakoj kvoti da ih uzmem..
Oba tima se bore za pleyof ali tome su svakako bliži Indiansi koji su došli na samo korak od wild Card pozicije posle sajajnih igara u zadnje vreme.
Večeras na moundu za KC: James Shields (11-9, 3.38) dok za CLE: Scott Kazmir (8-8, 4.24)
Iako je Shilds možda ovde i u prednosti ipak ima loš H2H sa Indiansima 2-5 uz 4.01 eru.
Dok hiterski je iako i Royalsi imaju dobrih udrača svakako prednost na strani Indiansa.
Uzimam Indianse ML....