micha 27 Posted September 17, 2013 E, Zvezdaši , uvek vam je neko drugi kriv. Danas je to Tole, a sutra neko drugi. Nikad da se pogledate u ogledalo i kažete: - Mi ništa ne vredimo, samo smo mi krivi za sve svoje neuspehe! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted September 17, 2013 Dobro vece... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted September 17, 2013 Dobro vece, pun pogodak ! Real , Sity , Benfika ,Juve... Moj tip za danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted September 17, 2013 E, Zvezdaši , uvek vam je neko drugi kriv. Danas je to Tole, a sutra neko drugi. Nikad da se pogledate u ogledalo i kažete: - Mi ništa ne vredimo, samo smo mi krivi za sve svoje neuspehe! Eto nek vredite vi grobari...Ili zabranjeni,ne znam vise sta ste... Daj nemoj se zavaravati ovim silnim titulama koje vam cika tole namesta, vidi se kad izadjete u Evropu ko ste i sta ste kad vas kojekakve evropske velicine tipa petka tikve,sumnroka.. oduce od fudbala... Istina je da su nas prethodne uprave odvele u tri lepe (odakle nam nema povratka bez privatizacije realno gledano),ali ako ti mislis da ste ovih sest titula osvojili na posten nacin onda nema nikakvog efekta da bilo sta dalje komentarisemo.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
baki30 4 Posted September 17, 2013 JUVE NAS JE VEĆINOM IZUO U SVAKOM SMISLU... Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted September 17, 2013 Laku noc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted September 17, 2013 Laku noć ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted September 17, 2013 Eto nek vredite vi grobari...Ili zabranjeni,ne znam vise sta ste... Daj nemoj se zavaravati ovim silnim titulama koje vam cika tole namesta, vidi se kad izadjete u Evropu ko ste i sta ste kad vas kojekakve evropske velicine tipa petka tikve,sumnroka.. oduce od fudbala... Istina je da su nas prethodne uprave odvele u tri lepe (odakle nam nema povratka bez privatizacije realno gledano),ali ako ti mislis da ste ovih sest titula osvojili na posten nacin onda nema nikakvog efekta da bilo sta dalje komentarisemo.. il vi prepisujete od navijaca sarajeva il oni od vas al uglavnom prica vam je ista Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 17, 2013 Nije sve ni do Toleta, Zvezda ne može ni Donji Srem da dobije, šta li bi im tek uradio Gornji Srem? :icon_lol: Eto nek vredite vi grobari...Ili zabranjeni,ne znam vise sta ste... Daj nemoj se zavaravati ovim silnim titulama koje vam cika tole namesta, vidi se kad izadjete u Evropu ko ste i sta ste kad vas kojekakve evropske velicine tipa petka tikve,sumnroka.. oduce od fudbala... Istina je da su nas prethodne uprave odvele u tri lepe (odakle nam nema povratka bez privatizacije realno gledano),ali ako ti mislis da ste ovih sest titula osvojili na posten nacin onda nema nikakvog efekta da bilo sta dalje komentarisemo.. Quote Share this post Link to post Share on other sites