Crni 23 Posted September 18, 2013 Baseball, MLB01:05 CET (19/09/2013)Pittsburgh Pirates - San Diego Padres(Money Line)Pick: Pittsburgh PiratesOdd: 1.67Bookie: MarathonbetStake: 8/10Večeras se na PNC Park, (Pittsburgh, Pennsylvania ) igra meč između domaćih Piratesa(87-64) i gostujućih Padresa(70-80)...Treći meč u seriji umesto da su prethodna dva dobili Pirati oni su sebi dozvolili luksuz da u najbitnijem delu sezone izgube dva meča od slabijeg protivnika -09/17/13 PIT 2 - SD 5 09/16/13 PIT 0 - SD 2I zbog toga sad zaostaju za Cardinalsima 1 pobedu svaki meč je sada bitan i mislim da Pirati plaćaju ceh samo zbog svog neiskustva . Ali još jedan izgubljeni meč u ovoj seriji bi ih mnogo odaljio od borbe za prvo mesto a tu su i Redsi koji su sve bliži.Večeras na moundu za PIT: Charlie Morton (7-4, 3.54) dok za SD: Tyson Ross (3-8, 3.29) ja bi ovde ipak dao prednost Mortonu koji je mnogo iskusniji i u karijeri sa S.D. ima fantastičnu statistiku 2-0 1.46 nadam se i večeras njegovom dobrom meču.Sa druge strane Ross koji iako ima fantastičnu statistiku ima užasan odnos pobeda i porazazbog jako lošeg suporta batera dok i u karijeri na jedinom meču sa Piratima nije dobro prošao 0-1 5.68.Hiterski iako Pirati jako loši u prethodna dva dana ipak su mnogo bolji od Padresa koji igraju bez par standardnih igrača.Dok i bulpen je svakako na strani Pirata koji imaju možda i najkvalitetniji u celom MLB-u koji ima ogromnog udela u ovom uspehu Pirata.Kako bilo po meni je večeras sve na strani Pirata i uzimam ih ML za jači ulog...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites