Crni 23 Posted September 19, 2013 Bejzbol - MLB 01:05h Toronto Blue Jays - New York Yankees(Money Line)Tip: New York Yankees Kvota: 1.81Pinnacle Sports 7/10Večeras se na Rogers Centre, (Toronto, Ontario ) igra meč između domaćih Blue Jaysa(69-82) i gostujućih Yankeesa(80-72)...Treći meč u seriji oba tima su dobila po jedan nadam se iako su sinoć Yenkiji bili na pragu poraza gubili do 8 inn. sa 3-0 i okrenuli na 4-3 i produžili nadu da mogu dopley ofa i nadam, se da će ih ta pobeda trgnuti jel njima trbaju pobede u seriji.Inače sinoć sam na njima jako lepo profitirao igrao sam ih ML pre meča dok sam na 3-0 uzeo jače +2.5 @2.15 i ML po sjajnoj kvoti @6.75 i svakako zaslužuju da im poklonim poverenje i večeras a oni bi večeras realno to morali da dobiju...Večeras na moundu za TOR: Todd Redmond (3-2, 4.10) dok za NYY: Hiroki Kuroda (11-11, 3.13) iako nije u formi u zadnje vreme svakako prednost na strani Kurode i očekujem da u veoma važnom meču konačno bude na nivou većeg dela sezone.Dok hiterski svakako prednost na strani Yenkija i konačno očekujem malo efikasniji meč od njih.Kako bilo uzimam Yankeese ML...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites