milance23 1 Posted September 20, 2013 Bravo Francuzi.Laku noc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted September 20, 2013 Ne znam, nisam siguran. Ne verujem sta su prosuli... Doduse 9/11 za tri poena u drugom poluvremenu Francuza se bas ne gleda cesto... Neverovatno mi je drago zbog ovakvog raspleta!!Kalkulisali su da bi izbegli Litvaniju,pa eto im ga sad,izbegli su je Celik?Odgovori me... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 20, 2013 Ne verujem sta su prosuli... Doduse 9/11 za tri poena u drugom poluvremenu Francuza se bas ne gleda cesto... Neverovatno mi je drago zbog ovakvog raspleta!!Kalkulisali su da bi izbegli Litvaniju,pa eto im ga sad,izbegli su je Celik?Odgovori me... jesu izbegli, ali su mnogima izbili sa ovim X-om i novce iz dzepa . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 21, 2013 gde ste nocne ptice? nema nikog Quote Share this post Link to post Share on other sites