Jump to content

Recommended Posts

• Replies 37
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

evo me prijatelju, trijeznim se. vidio sam da si u kafiću pa sam se ulogiro da pozdravim :57bye:

i ja sam polutrezan od sinoc, pio sam neku rakijestinu, mada je nesto ne preferiram, al ajde :icon_biggrin:

Edited by Banega
Posted

i ja sam polutrezan od sinoc, pio sam neku rakijestinu, mada je nesto ne preferiram, al ajde :icon_biggrin:

ja sam derao pk staropramena i bombice votke. nekoliko svraćanja na bankomat alkohola u klubu..jebne tekile, džekija, i butre me krcale vinom..vantjelesno iskustvo sa stilom jer kad sam pijan ne izgledam pijan nego samo malo odsutno. al dobro

Posted

ja sam derao pk staropramena i bombice votke. nekoliko svraćanja na bankomat alkohola u klubu..jebne tekile, džekija, i butre me krcale vinom..vantjelesno iskustvo sa stilom jer kad sam pijan ne izgledam pijan nego samo malo odsutno. al dobro

nista bez butri! :smile_dance:

Posted

nista bez butri! :smile_dance:

ja obicno ne planiram ićvan. nađem se negdje na pivu u kafiću gdje ima puno ženske populacije da me podigne, pa ak dođe motivacija sam se skupi ekipa i u klub u lov :icon_biggrin:

Posted

ja obicno ne planiram ićvan. nađem se negdje na pivu u kafiću gdje ima puno ženske populacije da me podigne, pa ak dođe motivacija sam se skupi ekipa i u klub u lov :icon_biggrin:

ja ne ulazim nigde gde vidim da nema zenske populacije! :icon_biggrin:

Posted

ja odoh na popravni odigrat, ne verujem kako su me unistili, katastrofa.. a bilo mi odmah sumnjivo 1.45 na zvezdu , a igraju na vozdovcu!

do kasnije malo...

:57bye: