Banega 12 Posted September 22, 2013 gledam kod bet365 vrijeme prvog gola zvezde prije 80 kvota ce bit dvojka. ili vrijeme drugog gola uopće prije 80 1.70 a meni trebapobeda zvezde, majku im! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 22, 2013 (edited) evo me prijatelju, trijeznim se. vidio sam da si u kafiću pa sam se ulogiro da pozdravim i ja sam polutrezan od sinoc, pio sam neku rakijestinu, mada je nesto ne preferiram, al ajde Edited September 22, 2013 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted September 22, 2013 60min treci mrtvi zicer za Vozdovac i opet Bajko spasava...Zvezda se raspala,nema trika da se ovo okrene... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 22, 2013 i ja sam polutrezan od sinoc, pio sam neku rakijestinu, mada je nesto ne preferiram, al ajde ja sam derao pk staropramena i bombice votke. nekoliko svraćanja na bankomat alkohola u klubu..jebne tekile, džekija, i butre me krcale vinom..vantjelesno iskustvo sa stilom jer kad sam pijan ne izgledam pijan nego samo malo odsutno. al dobro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 22, 2013 ja sam derao pk staropramena i bombice votke. nekoliko svraćanja na bankomat alkohola u klubu..jebne tekile, džekija, i butre me krcale vinom..vantjelesno iskustvo sa stilom jer kad sam pijan ne izgledam pijan nego samo malo odsutno. al dobro nista bez butri! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 22, 2013 nista bez butri! ja obicno ne planiram ićvan. nađem se negdje na pivu u kafiću gdje ima puno ženske populacije da me podigne, pa ak dođe motivacija sam se skupi ekipa i u klub u lov Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 22, 2013 zvezda bez udarca prema golu već 20 minuta Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 22, 2013 ja obicno ne planiram ićvan. nađem se negdje na pivu u kafiću gdje ima puno ženske populacije da me podigne, pa ak dođe motivacija sam se skupi ekipa i u klub u lov ja ne ulazim nigde gde vidim da nema zenske populacije! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 22, 2013 zvezda bez udarca prema golu već 20 minuta mamicu im raspalu, to treba poslat u drugu ligu da se opamete, padam zvezdu gotovo je! Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted September 22, 2013 Mrđa umesto Lazića..Ovo je doslovno sve u napad pa sta Bog da...Moram uzivo pokusati da pada barem jos jedan gol za trenutnih 1.72... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 22, 2013 nogomet se igra 90 minuta. sve se stigne Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 22, 2013 ja odoh na popravni odigrat, ne verujem kako su me unistili, katastrofa.. a bilo mi odmah sumnjivo 1.45 na zvezdu , a igraju na vozdovcu! do kasnije malo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 22, 2013 ja odoh na popravni odigrat, ne verujem kako su me unistili, katastrofa.. a bilo mi odmah sumnjivo 1.45 na zvezdu , a igraju na vozdovcu! do kasnije malo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted September 22, 2013 Marušić promašuje sa dva metra.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted September 22, 2013 Ovo sto je Dauda promasio tesko se da opisati... Quote Share this post Link to post Share on other sites