pimpbeckham 6 Posted September 23, 2013 pozz.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted September 23, 2013 TPV Tampere- AIFK 6:1 A sad još Motala da pobedi i zadovoljni! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted September 23, 2013 Novi stadion na Kantridi Rijeka će dobiti novi stadion, a početak gradnje bit će u svibnju sljedeće godine. Gradnja stadiona trajati će između 12 i 13 mjeseci te će Rijeka u tom razdoblju svoje utakmice igrati u Puli. http://youtu.be/bkTYvm61sboSimulacija novog stadiona na Kantridi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 23, 2013 Novi stadion na Kantridi Rijeka će dobiti novi stadion, a početak gradnje bit će u svibnju sljedeće godine. Gradnja stadiona trajati će između 12 i 13 mjeseci te će Rijeka u tom razdoblju svoje utakmice igrati u Puli. http://youtu.be/bkTYvm61sboSimulacija novog stadiona na Kantridi pa zar Rijeka nema vec odlican stadion? Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted September 23, 2013 Dobro vece. zaista lep stadion ce Rijeka imati Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 23, 2013 (edited) nazire mi se sedmi uzastopno promasen tiket sa jednim parom, od koga je najmanji ovaj danasnji sa kvotom 6.2 i samo 4 para. ostali su sa vise parova i dosta vecim tecajem, ali epilog je isti. ovo nije vise slucajno, jer ko mi bude rekao da treba da igram singl ili dubl, zna da me isto ceka propast. neka. tako mora da bude! Edited September 23, 2013 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted September 23, 2013 Kod mene posle jučerašnje pauze , još jedan odličan dan. Pored pobeda Tampere i Motale, pogodio sam jedan listić gde mi je sve bilo prošlo i bio ostao Hokej dvojka na Dinamo (M ) , gubio Dinamo 3:1 posle 2/3 , ali na kraju dobio 4:3 . @ Bane , što bi se reklo - Dok jednom ne smrkne , drugom ne svane. Jin i jang mora da budu u ravnoteži. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted September 23, 2013 nazire mi se sedmi uzastopno promasen tiket sa jednim parom, od koga je najmanji ovaj danasnji sa kvotom 6.2 i samo 4 para. ostali su sa vise parova i dosta vecim tecajem, ali epilog je isti. ovo nije vise slucajno, jer ko mi bude rekao da treba da igram singl ili dubl, zna da me isto ceka propast. neka. tako mora da bude! al zato kad ocepi.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 23, 2013 Ja danas : Nieminen 1 @1.50 Lopez-Djera minus 18.5@1.80 Slovan-Dinamo Moskva 2@1.70 Ham-Kam -Sandef 1+pp@1.35 , Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 23, 2013 zapamtite to ime! Wishaya Trongcharoenchaikul ima da ga Matke otuca 6:2, 6:3 da prevedem, ovo je tajlandjanin igra protiv matosevica sutra i ima lepo prezime Quote Share this post Link to post Share on other sites
igoric69 6 Posted September 23, 2013 Laku noć :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted September 23, 2013 laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites