Banega 12 Posted September 24, 2013 18:00 Barselona- Ademar(+6.5) tip H2 PP@1.85 2/4 balkanbet Ademar nije toliko los, cak sta vise igra solidno, a mislim da ce imati snage bar do poluvremena da se odupre mocnoj Barseloni, i ne izgubi sa vise od 6 golova razlike. dobra opcija je i hendikep kraj na +13.5, ali uzeo sam prvu u nadi da ce startovati dobro, a kasnije mozda izgubiti koncentraciju i snagu. sretno Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted September 24, 2013 20:00 Serbia - Denmark, Total Points, tip: Under 160.5 points @ 1.44, William Hill, 10/10 Danas se na Europskom Prvenstvu za odbojkaše igraju Play Off mečevi nakon kojih ćemo znati sve parove 1/4 finala. Moj odabir je meč između Srbije i Danske i tip da će biti manje od 161 poen na meču jer je teško očekivati iole jači otpor danskih odbojkaša protiv selekcije Srbije koja brani zlato sa prethodnog EP-a. Pobjednik ovog duela će u 1/4 finalu odmjeriti snage sa selekcijom Belgije, a u polufinalu će ići na boljeg iz duela Francuske i Rusije. Srbija je EP u Njemačkoj i Švicarskoj otvorila sa porazom od Slovenije sa 1-3, da bi u narednom kolu imala 0-2 protiv holandije i onda se Srbija razbudila i savladala Holandiju sa 3-2 i u posljednjem kolu grupe su savladali Finsku sa 3-0 i tako zauzeli drugo mjesto u grupi C što im je donijelo duel sa trećeplasiranim iz grupe A a to je Danska. Srbija je selekcjia koja ima dva zlata sa EP (2001 i 2011), srebro iz 1997, te četiri bronzane medalje. Uz to imaju i zlato sa OI Sydney 2000 godine, te po jedno srebro i bronzu sa SP. Igrači Srbije većinom igraju u klubovima iz Italije (Petković, Stanković, Nikić, Starović i Podraščanin), Rusije, Slovenije i Njemačke. Sa druge strane Danska je na EP došla najviše zaslugom jer je domaćin i u pitanju je selekcija koja je imala niz od čak 13 poraza, a koji je prekinula sa pobjedom nad slabašnom Bjelorusijom sa 3-2, iako su gubili sa 1-2 u setovima. Ta jedina pobjeda ima je donijela priliku da igraju Play Off za 1/4 finale u kojem će odmjeriti snage sa jakom Srbijom. U osltalim mečevima u grupi Danska je poražena od selekcija Belgije 1-3 i Italije 0-3. Vjerujem da će Srbija lako da savlada Dansku i da se neće puno trošiti jer bi meč sa Belgijom trebali da igraju već sutra od 20 sati. U nekim kombinacijama ovaj meč može otići i u 4 seta tako da Srbija slavi sa 3-1 a da opklada bude dobitna. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 24, 2013 18:00 Barselona- Ademar(+6.5) tip H2 PP@1.85 2/4 balkanbet Ademar nije toliko los, cak sta vise igra solidno, a mislim da ce imati snage bar do poluvremena da se odupre mocnoj Barseloni, i ne izgubi sa vise od 6 golova razlike. dobra opcija je i hendikep kraj na +13.5, ali uzeo sam prvu u nadi da ce startovati dobro, a kasnije mozda izgubiti koncentraciju i snagu. sretno Quote Share this post Link to post Share on other sites