Banega 12 Posted September 25, 2013 Hvala Kantoni , što nam produzuije živote! vidim da smo ti i ja napali wba i arsenal s golovima...skoro u isti tren...vamossssssssssss kolko ste golova dali, nisam znao da igrate u premijer ligi Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted September 25, 2013 Banega pozz, pa kako to ne znaš, mi smo tamo carevi... ...nego daj mi reci jel si ti završio više taj fakultet??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Galjes 5 Posted September 25, 2013 dobro vece Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted September 25, 2013 ...drav svima Jel to neka dojava da će biti draw? Samo kaži na kojoj utakmici? Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted September 25, 2013 Jos jedan Drav ( pozdrav ) svima.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted September 25, 2013 Pobedili Wuppertaler i Honnepel Niederrhein - Što je vrlo dobro , još samo da to uradi i Lacio i biće - Odlično! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 25, 2013 Banega pozz, pa kako to ne znaš, mi smo tamo carevi... ...nego daj mi reci jel si ti završio više taj fakultet??? pa tako mi reci ja zavrsio kao jos pre 7 godina Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 25, 2013 usrani arsenal. nisu znali primit ni dat gol. bačenih 200 kn na triplu overa Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 25, 2013 primit il dat gol više Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 25, 2013 evo jedan live da mi bude zabavno gledat tekmu Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted September 25, 2013 lv.png evo jedan live da mi bude zabavno gledat tekmu Uzimas pare 100 %.Laku noc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 25, 2013 Uzimas pare 100 %.Laku noc. Bilo bi lijepo Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 25, 2013 Benzema se moronizirao izgleda. Dogodi se to čovjeku kad jedno vrijeme igra preplaćen u Real Madridu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 25, 2013 danas igram sledece: Srbija-Bilgija 1&over182.5@2.5 Rusija-Francuska 1&under179.5@2.15 Nemacka -Bugarska 1@1.80 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 25, 2013 Benzema se moronizirao izgleda. Dogodi se to čovjeku kad jedno vrijeme igra preplaćen u Real Madridu moze li real do jos kog gola da osiguraju pobedu? Quote Share this post Link to post Share on other sites