c4nton4 20 Posted September 25, 2013 evo jedna za carla ancelottija: roll over jura Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted September 25, 2013 Mislim šalim se na pravilo igre , a ne na pohvalama na pogodak. da ne bude zabune! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 25, 2013 Ja se samo šalim i meni ovo odgovara. Imao sam jedan listic gde mi jos samo Real falio. Ako tome dodam da je prošao i drugi , gde sam čekao Lacio , više sam nego zadovoljan. A Elce nek izvine! Cestitam onda Mene zakinuo Arsenal over danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 25, 2013 Mislim šalim se na pravilo igre , a ne na pohvalama na pogodak. da ne bude zabune! Sve je bilo jasno, razumijemo se mi dobro Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 25, 2013 evo jedna za carla ancelottija: roll over jura retardirani youtube više ne lovi zadano vrijeme Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted September 25, 2013 Sve je bilo jasno, razumijemo se mi dobro Razumemo se mi , al možda neko sa strane ne razume.pa pogrešno shvati Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 25, 2013 evo jedna za carla ancelottija: roll over jura ti kao slusash Azru moj vecerasnji tiket: Santos - Nautiko 1 Melzer -Zverev 1 Simon -Tomic 1 Juzni-Istomin plus 22.5 Goias-Vasko 3+ golova Woznjacki -Safarova vise od 20.5 gemova @20 Ja sam uplatio, a oni neka trckaraju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 25, 2013 Razumemo se mi , al možda neko sa strane ne razume.pa pogrešno shvati Ko jel ja? samo sam ja sa vama u kafani Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted September 25, 2013 retardirani youtube više ne lovi zadano vrijeme Lepo je slušati celo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 25, 2013 Razumemo se mi , al možda neko sa strane ne razume.pa pogrešno shvati kad netko pogrešno razumije ono što kažem, to je njegov problem ne moj. to ti je moja filozofija Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted September 25, 2013 Ko jel ja? samo sam ja sa vama u kafani Ma beše jedan u ćošku , al to nisi bio ti. Kao ona baba u autobusu u "Ko to tamo peva" Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 25, 2013 Lepo je slušati celo. uvijek, meni svira momentalno Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 25, 2013 ti kao slusash Azru moj vecerasnji tiket: Santos - Nautiko 1 Melzer -Zverev 1 Simon -Tomic 1 Juzni-Istomin plus 22.5 Goias-Vasko 3+ golova Woznjacki -Safarova vise od 20.5 gemova @20 Ja sam uplatio, a oni neka trckaraju slušao i uvijek se vraćam sretno s tiketom Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 25, 2013 danas slušam samo muziku s ovih prostora. evo jedne rundekove legendarne http://www.youtube.com/watch?v=u6ZRJitIhms Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 25, 2013 Ma beše jedan u ćošku , al to nisi bio ti. Kao ona baba u autobusu u "Ko to tamo peva" baba je legendarna, ja je provalio tek kad sam sedmi put odgledao film, a bila skoro non stop u busu tamo pozadi. dala valjda one svinje pa htea da odigra rolu slušao i uvijek se vraćam sretno s tiketom dobijam ja ovo ne plasi se Quote Share this post Link to post Share on other sites