Jump to content
Sign in to follow this  
pimpbeckham

25.09.2013

Recommended Posts

01:05, Cleveland Indians-Chicago WS, tip: over 7,5 runova, @2.00, bet365, 5/10

 

WHERE: Progressive Field, Cleveland, Ohio

 

GAME: Chicago White Sox (62-95) at Cleveland Indians (87-70)

 

PITCHING MATCHUP: White Sox RH Dylan Axelrod (4-10, 5.72 ERA) vs. Indians RH Danny Salazar (1-3, 3.09)

 

Sinoć sam već pisao analizu za prvu utakmicu serije između Indiansa i White Soxa. Slavio je domaćin rezultatom 5:4, i tako ostao na drugoj poziciji wild carda u Američkoj ligi. S pobjedom manje od Tampe, i pobjedom više od Texasa, koji su sinoć također upisali pobjede, nastavlja se napeta trka za playoff u preostalih 5 utakmica regularnog dijela sezone. U dvojbi između  9+ hitova domaćina i overa runova za zadanu granicu, odlučio sam se za drugi pick iz slijedećih razloga.

 

Za goste će na mound Dylan Axelrod, koji je ove sezone skupio 29 nastupa od kojih su 19 bili startovi. U igri je proveo 122 2/3 inninga, dopustivši 84 runa. Axelroad se ove sezone po drugi put našao u rotaciji, ovog puta kao zamjena za Andrea Rienza. U posljednjem outingu u Detroitu, vrlo brzo je napustio mound. Već nakon 2 2/3 inninga imao je dozvoljenih 10 hitova, 7 runova i 2 walka. Starter White Soxa u gostima ima katastrofalan 1-8 omjer pobjeda i poraza uz još lošiju 7.39 ERA-u. U međusobnim dvobojima protiv Indiansa ove sezone također je imao loša izdanja. U pet susreta (od čega 2 starta), Axelroad je Indiansima dozvolio 17 hitova i 6 runova kroz 20 inninga.  Ekipa Chicaga je s 19 poraza u posljednjih 25 utakmica jako demotivirana, ali vjerujem u njihov pokoji run protiv domaćeg rookieja.  

 

Kada tu dodamo da ove sezone Cleveland u međusobnim duelima vodi sa 16-2 omjerom, uz 13 uzastopnih pobjeda ( run razlika 95:43), i da je ekipa Terryja Francone dobila 15 od posljednjih 20 utakmica, sve osim pobjede domaćina bilo bi iznenađenje. Sve činjenice idu u prilog domaćem starteru koji je veći dio sezone proveo u nižim ligama (21 start, 6-5, 2.71 ERA), pa budući da kao rookie u deset outinga ima samo jednu pobjedu, ipak moram ostaviti prostora za poneki run za Gordona Beckhama ( 7 utakmica s hitom, .322 BA), Konerka  i društvo iz Chicaga. Prošle srijede je protiv Kansasa kroz 6 inninga dozvolio 6 hitova, 4 runa i dvije šetnje. 23-godišnji bacač iz Dominikanske republike je prije toga imao nastup u Chicagu, gdje Soxima kroz 3 2/3 inninga nije dopustio niti jedan run, a Cleveland je slavio 3:1.  Vjerujem u over 7,5 runova, za odličan koeficijent.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...