mostovoj 44 Posted September 26, 2013 tišina nk ivančica Ne stavljaj sol na ranu, ove godine se klub raspao i istupio iz 3. lige. Nema seniora ove sezone Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 26, 2013 Ništa od neriješenog, mada je moglo biti vrlo lahko. Što je Iličić fulao..nevjerovatno..moglo je lako ovo otić u drugom smjeru.. Ja sam očekivao rezu 2-2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 26, 2013 Ne stavljaj sol na ranu, ove godine se klub raspao i istupio iz 3. lige. Nema seniora ove sezone čuo sam da su se raspali radi tog što su imali iste gostujuće i domaće dresove. a kap koja je prelila čašu navodno je bio treći dres identičan gostujućem i domaćem.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 26, 2013 to ti je kad par budala uništi klub s tradicijom skoro 100 godina Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted September 26, 2013 čuo sam da su se raspali radi tog što su imali iste gostujuće i domaće dresove. a kap koja je prelila čašu navodno je bio treći dres identičan gostujućem i domaćem.. to ti je kad par budala uništi klub s tradicijom skoro 100 godina Vidim da pratis situaciju u Ivancu. Laku noc svima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 26, 2013 Vidim da pratis situaciju u Ivancu. Laku noc svima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted September 26, 2013 @bane , sto places?? rastuzio sam se tišina nk ivančica ja pomislio da je Mostovoj =Ivančica Vidim da pratis situaciju u Ivancu. Laku noc svima. prati on sve, to je stara utvara Quote Share this post Link to post Share on other sites